Натали Трифонова ходи на маникюр с BMW за четвърт милион лв.

https://hotarena.net/laifstail/natali-trifonova-hodi-na-manikiur-s-bmw-za-chetvart-milion-lv HotArena.net
Натали Трифонова ходи на маникюр с BMW за четвърт милион лв.
Натали Трифонова ходи на маникюр с джип за четвърт милион, видяха папараците на „Уикенд”.

Празниците сексапилната синоптичка изкара с майка си в Дубай, но преди да отлети, посети изискан софийски салон за красота, за да си оправи ноктите.
29-годишното русо изкушение на Би Ти Ви паркира скъпарския си всъдеход беемве X5 M Power в малка уличка в столичния квартал „Хиподрума”. Цената на най-мощния „баварец” от серията е 207 583 лв. без ДДС, а с данъка сумата набъбва до 249 100 лв.

Натали слезе от возилото с баровския номер 0777 с високо вдигната глава и затрака с токчетата си към салона за красота. Красивата блондинка бе облечена в бежово манто, а под ръка носеше скъпарска маркова чанта „Валентино”. Синоптичката се забави при маникюристката около час, а като се появи отново на улицата, ноктите й бяха лакирани в бледо розово. Докато крачеше към колата си, Трифонова не спираше да се любува на изящните си пръсти - погледът й бе забит в тях през цялото време.
 
 

19 Коментара

Цеца

преди 2 години

Данъчна ревизия за коврата! Хората цял живот работят за да изплатят един апартамент!

Коментирай

Уууу

преди 2 години

Абсолютно пуснете сигнал да я проверят. Не може да се хвалиш с коли за 250 бона щ, екскурзии и чанти на Валентино, а да взимаш заплатка 2 хилки. Айде проверка КОВРО

Коментирай

99

преди 2 години

Тая курва на кого е любовница, че да кара тоя джип? Че със смешната и заплатка в бтв едва ли си го е купила.Това само в Бг го има- някаква евтина джофра на заплатка казваща времето с джип за 200 000.Това отвсякъде крещи, че е курвата на някой.Ами защо изобщо работи като е толкова богата.Да освободи мястото за някой дето наистина има нужда от пари и работа.Слагат ги тия курви да се показват по Тв и сигурно пак спонсорите им там са ги уредили.

Коментирай

Бабабаахахахба

преди 2 години

В чекмеджето ли е бъркала

Коментирай

Ssss

преди 2 години

За сефте влизам от година в тоя сайт . Преди бях редовна и четях , но като гледам няма промяна . Продължават да се пишат глупости на кило изсмукани от пръстите , клевети с/у хора , които грам не заслужават и т.н . Явно сайта си е отново на оня цайсатия охлюв ,който си мисли , че с тия глупости дето пишат неговите слуги прави нещо . Ами не прави , че им дига реномето с тия глупости и те се величаят като рок звезди. Благодарение на такива сайтове като тоя кенеф и още 2,3 сайта всички звезди станаха шейхове и принцеси .

Коментирай

DS

преди 2 години

Наскоро пишеше,че е една от държанките на Тиквата.

Коментирай

хих

преди 2 години

Държанка е нещо, за което DS може само да мечтае :)

Коментирай

Hihiih

преди 2 години

Tazi si reve za proverka otvqkude. Bace shte ima da se otricha kato dqvol pt edna prosta kurva. Ama toi si ima mnogo nqma da e golqma zaguba :)

Коментирай

бате Роман

преди 2 години

И аз съм забелязал ,че се пишат простотии на килограм . Основните теми в момента са педясата Цитиридис , Рачков и още 1 ,2 като основно педясата му дигат реномето .

Коментирай

Да

преди 2 години

Която работи с п0тката си ще кара джипки ..може пък да й е подарък от тиквеподобна мутра за работата

Коментирай

Тази кога завърши метрология

преди 2 години

Не нея, а спонсорът да се разследва....от там ще изскочи зайчето

Коментирай

Ха ха хо хо

преди 2 години

Колежката й Станкулова ходеше със сина на Иван Пилето, който сега му разнасят далаверите, та и тази ще е с някой Свинята, Хипопотама и т.н.

Коментирай

.....

преди 2 години

Точно така е.. Аз съм на същата възраст като Натали и няма никакъв шанс да си купя сама дори една гарсониера като работя за 1000 лева.. Или трябва цял живот да изплащам две стаи, защото за повече не мога и да си помисля, камо ли да си купя такава скъпа кола. Колата ми е на 20 години и пак изисква много разходи и затова се придвижвам предимно с градския транспорт. Всеки път като видя някое младо момиче с такъв джип и се чудя от къде имат толкова пари тези хора на тази възраст?! С нормална работа не можеш сама да си го купиш, само ли да ходиш на почивки до скъпи дестинации и да носиш маркови дрехи...

Коментирай

До .....

преди 2 години

Абсолютно сте права. А въпросната Натали ви гарантирам че не взима повече от 2000 лв. И 5000 да взима, а тя гаранция не взима толкова за едната минута в която се появява, пак не може да си купи таква кола КЕШ! Една година един лев да не харчи това са 50 000. А колата е 250 000 и лизинг да е пак не може сама да го изплаща - на такава кола вниската и е 2500 поне да НВ говорим за каско обслужване и гориво. Отделно няма да коментираме чантите Валентино ;) Айде като сте кърви официализират е си го. Ако имаш официално гадже Ок ама да си държанка на мъж със годишна заплата 100 000 и да караш кола за 250 000 излагаш не само себе си а и крадеца ;)

Коментирай

ди

преди 2 години

Аз винаги като видя такива в такива скъпи коли, първата ми мисъл е че са любовници на някой богаташ и той им е дал колата.Няма как иначе да имат пари за такава кола, освен ако нямат някакъв супер успешен бизнес, а за нея не се е чуло да има такъв.Така че едва ли някой си мисли нещо различно, освен че са придобили въпросните коли със сексуални услуги.А това не е нещо, което да е за гордост.От една страна се фукаш с такава кола,а хората те мисля за проститутка, защото е ясно че сама не можеш да си я позволиш.

Коментирай

Длъгнест дългуч

преди 2 години

Кльощава до болка.Дълги и кокалести крака,без абсолютно нищо по тях!АНТИженствено.

Коментирай

Хахаха

преди 2 години

Изобщо не е кльощава. Торса и гърдите и са равни за сметка на това ханша и бедрата са и като на щангист. Отврат. Напоследък и шкембенце е пуснала. Ама като гледам майка и която показвате крушата не пада по-далече от дървото телата са им карикатури

Коментирай

Ха

преди 2 години

Оххх ревеш си за ревизия хахах Една проверчица сладка

Коментирай

EDNODNEVKA

преди 2 години

Az prosto mislia che niakoi i e dal DA NAPRAVI EDNO KRAGCHE s kolata mu i kato taia mu omrazne, shte si ia pribere kolata obratno -taka kakto praviat vsichki barovtsi v Balgaria, a i ne samo v Balgaria. Koi e lud da podariava kola na niakoia i da i e pishe na neino ime kato stava vapros za JENI ZA VREMENNO POLZVANE. Te na jenite si ne podariavat koli, a kamo li na ednodnevki.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.