Натали Трифонова се намърда в стола на Петя Дикова

https://hotarena.net/laifstail/natali-trifonova-se-namarda-v-stola-na-petia-dikova HotArena.net
Натали Трифонова  се намърда в стола на Петя Дикова

Натали Трифонова е новата водеща на Cool...T от септември. Тя ще замести досегашните лица Поли Гергушева и Петя Дикова, които са бременни и трябва да родят своите бебета в края на годината.

Първа забременя щерката на Сашо Диков, която излезе в отпуск по майчинство, за да се грижи за сина си Александър. Нейното място зае Поли Гергушева, която вече е бременна в шестия месец. Оказа се, че Петя Дикова очаква второ дете. Така се наложило от медията да търсят нова водеща и решили да дадат шанс на синоптичката Натали Трифонова, пише Галерия. Очевидно късметът е с нея, тъй като звездата й изгрява още като студентка в първи курс по бизнес информатика. Заедно с майка й видели обява, че се търси водеща за прогнозата на времето по кабеларка. Явила се и я взели от раз. Обучавал я лично Минчо Празников.

По всичко личи, че тя вече не се задоволява да бъде само лице на прогнозата за времето. От доста време не пропуска да спомене, че би искала да има свое лайфстайл предаване. Ето, че това е на път да се сбъдне. Шефовете на бТВ са убедени, че макар да няма опит, блондинката ще вдигне рейтинга на предаването. Амбициите й не стигат до тук. Трифонова мечтае и за кариера на актриса, тъй като смята, че има потенциал.

7 Коментара

Пак ли тая с вирнатия полов орган.....

преди 3 години

Предполагам интервюто за работа е взето с тая снимка....... и после разговор на четири гърди....

Коментирай

Добре де

преди 3 години

Вчера писахте за това.. Прочетохме. Разбрахме..Днес повтаряте същото. Координация ли нямате или става дума за едни пари ?

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Добре де, защо тази жена по телевизията не прави това, което най-добре може и най-много излъчва. Така БТВ ще избият рибата с рейтингите по малките часове. Това култ кой загубеняк го гледа?

Коментирай

баста

преди 3 години

Всеки ден ли ще натрапвате тази зъбличка,също като Циркаридис.Явно Босфор тв. яко ви плаща да рекламирате смешковците им.

Коментирай

Наталий

преди 3 години

Добре де, ясно, че тази спи с Бойко Борисов, ама защо трябва още да ни я пробутвате?

Коментирай

Дидо

преди 3 години

От всичките й изброени желания,тази не става за тях. Тя е тъпа,не може да запомни 15-20-изречения,когато трябва да говори за прогнозата на времето.Тази и колежката й полубългарката Стаси,са абсолютни 0-ли.Тези некадърнички,заемат местата на млади и умни момичета и момчета, учили за атмосферните изменения на времето у нас. Никол Станкулова,Гери Малкоданска и Ники Василковски,са истински професионалисти,заслужаващи заплатите си.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Същите нули са и твойте любимци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.