Наталия Гуркова празнува две Нови години!

https://hotarena.net/az-jenata/nataliia-gurkova-praznuva-dve-novi-godini HotArena.net
Наталия Гуркова празнува две Нови години!

Незалязващата моделка Наталия Гуркова е вдигала наздравица с шампанско на два пъти, сподели тя в социалните мрежи.

 

Наталия, която вече носи и фамилията на съпруга си Михайлевич, е отпразнувала в тесен кръг приятели ЧНГ по стар стил и по нов на 7 януари.

 

И на двете партита в петзвезден хотел в Пампорово дивата е блестяла в рокли „от кутюр\", напазарувани в най-елитните бутици в Милано и Париж, пише “България Днес“.

4 Коментара

......па

преди 2 години

Те така ''блестят''чалгарките.И Гуркова колко време вече е...на пазара...но няма желаещи да я купят.

Коментирай

!!!!!!!!

преди 2 години

Моля, пишещия да се ограмоти малко и да научи на кои дати се празнува нова година по нов и по стар стил. Иначе, едва ли някой се интерисува колко пъти се е чукала със шампанско тази жена.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Драскачите от сайта бъркат Нова година с Коледа.Бъркат и празнуването и по нов и стар стил.Руската православна църква, Сръбската православна църква, Йерусалимската православна църква и манастирите на Света гора празнуват Коледа на 7 януари. ВСърбия, Македония, Русия, Украйна, Грузия, Черна гора, Северно Косово, Босна и Херцеговина на 6 януари празнуват Бъдни вечер. Арменската църква празнува Рождество Христово и Богоявление на 6 януари.

Коментирай

......па

преди 2 години

Нова година няма нов или стар стил.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.