Наталия Гуркова се гаври с „новото нормално“! Миската сравни хората с овце

https://hotarena.net/az-jenata/nataliia-gurkova-se-gavri-s-novoto-normalno-miskata-sravni-horata-s-ovce HotArena.net
Наталия Гуркова се гаври с „новото нормално“! Миската сравни хората с овце

Окончателно й писна на Наталия Гуркова от „новата действителност“ и пусна карикатура, събирателен образ на човека овца, който прави каквото му кажат и никога не поставя под въпрос заповедите.

 

Карикатурата показва, че съвременният човек овца разполага с гумен гръбнак, постоянно носи маска, ваксинира се нонстоп, премахнал е сексуалния си пол, има имплантиран чип за социална дистанция, следен е от сателита и не се разделя с телефона си, пише „България Днес“.

6 Коментара

чоранте мосте

преди 2 години

Много ми се ебе от тая... от доста години, уникална мадама е , ама ... къде да я срещна..?

Коментирай

Съсед

преди 2 години

На пазара в Младост 1,ако имаш късмет.Успех!

Коментирай

11

преди 2 години

тИ КАТО Я СРЕЩНЕШ И ТЯ ЩЕ ВЪЗДЪХНЕ И Е ТВОЯ......ОФФФФ, ДА ВИ ИМАМ НАИВНИЯ МЪЖКИ АКЪЛ

Коментирай

......па

преди 2 години

Ако я срещнеш носи няколко диамантчета.

Коментирай

LELKA

преди 2 години

LELIATA NIKOI IA NE ISKA VECHE - OSOBENO AKO I VIDISH NABRACHKANOTO LITSE BEZ BOTOKS I BIALATA I KOSA PREDI DA IA BOIADISA. NAJIVO, BEZ GRIM I SMARDIASHTA, E KATO NEVZRACHNA SDUHANA TSIGANKA. TAKA CHE LESNO SHTE TI SE OTVORI PARASHUTA NA LELKATA. TAKIVA KATO TAIA I KATO LELKATA DANIELA SERDANOVA, SEGA MECHTAIAT ZA MAJE, AMA OTKAKTO PODPUHNAHA I ODARTIAHA, NIAMAT VECHE KLIANTELA. TE SA NISKI TOPKI, VSEKI MOJE DA GI PODRITNE. TAKA SE SLUCHVA S NAPERENITE ''KRASAVITSI'' - PADAT OT VISOKO, I MNOGO BOLI KATO SI UDARIAT KLIOSHTAVIA GAZ V ASVALTA. TOGAVA I ANDIDEPRESANTI NIAMA DA TI VARNAT MLADOSTTA. JALKO, LELKI.

Коментирай

Dai Karikaturata!!!

преди 2 години

daite da ia vidime tiai karikatura, taka shte bade po-efektno. ili ia kriete, za da skriete srama i unijenieto, v koito sa izpadnali po-goliamata chast ot BG ovtsete.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.