Наталия Гуркова ЗАХВЪРЛИ траура! (Вижте колко е щастлива миската – ФОТО в галерия)

https://hotarena.net/pod-pricel/nataliia-gurkova-zahvarli-traura HotArena.net
Наталия Гуркова ЗАХВЪРЛИ траура! (Вижте колко е щастлива миската – ФОТО в галерия)

Миската бе забелязана усмихната и щастлива в Париж, а от черните дрехи няма и помен

 

По-малко от месец след показния разстрел на съпруга си Георге Михалевич, моделката Наталия Гуркова захвърли траура, видя „Галерия“.

 

В края на миналия месец миската е била в Париж по работа заедно с пиара Наско Лазаров и модната шефка Ирина Папазова. Нищо от поведението или външния вид на Гуркова не издавало да скърби.

 

„Беше усмихната, наконтена,

 

с красива блестяща рокля. Нямаше жалейка“, разказват очевидци, които я засекли на летището в Париж. Това личи и от снимката, с която „Галерия“ разполага – фотосът е заснет на 19 октомври – точно 25 дни след убийството на съпруга й.

 

Близки до Джордже също били възмутени от бързото възстановяване на миската. „Никакво състрадание… Не е минал и месец! Това наистина е много тъжно“, въздъхнаха роднини на сърбина.

 

Междувременно Гуркова прекрати и мълчанието си в медиите. Пред седмичник Мис България 1998 отрече съпругът й да е бил убит заради бизнеса му. По думите й

 

Михалевич е станал случайна жертва

 

на жестоката престъпност в Йоханесбург. „Той просто не е имал късмет, попаднал е в престрелка“, разказа Гуркова.

 

Джордже Михалевич бе разстрелян на 24 септември в град в близост до Йоханесбург. Килърите са били двама и са преследвали колата на сърбина с мотор „Кавазаки“.

 

Стреляли са право в Михалевич. Според основната версия на полицията убийството има връзка с бизнеса на Джордже с диаманти и платина. Макар приживе да твърдеше, че дейността му е чиста, медиите в Йоханесбург са на друго мнение.

 

Преди близо 3 години плъзна мълва, че

 

бащата на Михалевич бил отвлечен

 

и пребит. След инцидента съпругът на Гуркова я изпратил заедно с децата да живеят в България. Тогава миската отрече слуховете и заяви, че се е прибрала по други съображения. Ако е получавала заплахи, е логично да твърди, че убийството на Джордже е било случайност, разсъждават в подземните среди.

7 Коментара

Зики

преди 5 години

Много противна безочлива циганска кранта

Коментирай

Мая

преди 5 години

Снимката е стара от клуб Биад, който вече дори не съществува!!!

Коментирай

Естет

преди 5 години

Наталия си остана селянка.За парите, които имаше мъжа и , не успя да изгради нито стил , нито класа. Прекалено натруфена, с лъскавки тоалети, било то и маркови. Много дрънкулки по нея, било то и скъпоценни.Излъчването и си остава провинционално,типично балканска чалга визия...

Коментирай

о

преди 5 години

Ако е така - много хубаво. Живота е за живите и колкото по-бързо човек успее да превъзмогне една трагедия, толкова по-добре! И заради себе си, и заради децата си. Не заслужават отгоре на това, че са загубили баща си, да гледат сега и майка си години наред подтисната, депресирана и с наведена глава. Жената е млада,хубава, богата... Жалко за мъжа й, но тя трябва да се наслаждава на живота както може и колкото може. Траурът се носи в сърцето, не чрез дрехите или чрез скръбната физиономия. Тези смешки, че мъжа й бил попаднал в престрелка на кого ги разправя? Тези просто са си ходили ей така с мотора, преследвайки мъжа й на случаен принцип? Престрелка означава, че е имало и други хора, по които се е стреляло. Не че някой целенасочено преследва друг в движение, рискувайки да влезе в затвора ей така за едното нищо. Това е малко като тези престъпници, които полицията ги хваща крадейки някъде и казват, че били разбили и влезли вътре, защото им се пикаело. Такъв тип обяснение ми идва. И децата в детската градина не биха го повярвали.

Коментирай

о

преди 5 години

в детската градина не биха го повярвали.

Коментирай

Inache e s ogorooomni pretentsii na iziskana dama ot kaimaka na obshtestvoto

преди 5 години

vze mi dumite ot ustata- takmo shtiah da kaja, che na vsichkite si pari, si ostana kichozna selianka i tolko. Pricheskata i e stil 95, a za roklite s koito se konti niamam dumi- vzeti ot rekvizita na niakoia bollywoodska produktsia. Niama druga takava prostotia.

Коментирай

Ева

преди 5 години

ОСТАНА СИ СЕЛЯНКА ОТ ЯБЛАНИЦА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.