Наталия Кобилкина: Руснаците искат мир!

https://hotarena.net/az-jenata/nataliia-kobilkina-rusnacite-iskat-mir HotArena.net
Наталия Кобилкина: Руснаците искат мир!

Психоложката, която се премести да живее със семейството си в Лондон, написа откровено признание в своя Инстаграм профил, посветено на събитията в Украйна, видя HotArena.


\"Малко от хора знаят: че само в моя град Ростов на Дон бяха приети хиляди беженци от Украина и всички руснаци с отворено сърце помагат на всички, които загубиха своя дом. Всички моите приятели руснаци помагат в момента на бежанци (повече не могат да го правят официално, защото е незаконно и опасно)\", написа Кобилкина в Инстаграм. \"Всички руснаци, които познавам, казват едно и също: Аз избирам МИР! Ние Обичаме Украйна и хората! Ние срещу война. Народ не иска война, но никой не пита народа. Имам още много какво да кажа и за война и за истина… но това не безопасно и свобода на думите за руснаци в момента забранена (по последна разпоредба за публични изяви по повод на война може да отидеш в затвора на 15 години).\"


\"Днес в Русия изключват Инстаграм като реакция на думи, че агресия към Руснаци е разрешена! Някой осъзнава ли, че това отворена покана към Расизъм? Как може да нападаш хората за тяхната принадлежност към някой народ? Да се върнем ли към фашизъм и битка срещу евреи? Мислих, че това отдавна мина, обаче не….Америка много осъзната опитва целия свят да намрази руснаци и милиони инвестирани в това\", пише рускинята, предава Галерия.

2 Коментара

абе,

преди 2 години

Баста бе Катъркина,приемай украйнски бежанци в дома си в Лондон и не занимавай българите със себе си.

Коментирай

Кобилкина

преди 2 години

български мъж комплексиран заради недостатъчно секс

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.