Наталия Кобилкина закъса за пари

17 Май 2023, 16:00


Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, видя „Галерия“. Тя най-вероятно е закъсала за пари. Тъй като няма друго логично обяснение да свали толкова много цените на лекционните си курсове.

Годишният ВИП абонамент от 95 000 лева е свален на 4999 лева. Т.е. тя се лишава от цели 90 бона, които би трябвало да прибере от обучителния период. Намаленията засягат всички абонаментни планове. Например, месечният е намален от 2200 лв. на 150 лв., годишният от близо 18 хил. лв. вече е 1500 лв. Много от почитателите й се питат на какво се дължи драстичната разлика, а някои от тях заподозряха, че профилите й може да са попаднали в полезрението на хакери, злоупотребили с публикуваната информация.

Съмненията бързо изчезнаха тъй като самата Кобилкина се опита да популяризира новата си схема. Възможно е интересът към лекционните й курсове, както и практическата част да е намалял след скандала и оплакванията от страна на потърпевши, които през лятото на миналата година, разкриха, че учи курсантките си как да просят по морето срещу 6000 лева. За да припечели още, месеците май и юни са пълни със събития.

Припомняме, че и по-рано имаше слухове, че Наталия няма добра финансова дисциплина и бързо прахосва парите, които изкарва от семинарите. Всъщност главозамайващите суми, които прибра от българските си клиенти, се оказаха недостатъчни и тя стегна куфарите си за Атина, по-късно със съпруга й Такис заминаха в Лондон.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени