Наталия Симеонова пие и яде на корем. Качва се и кара!

https://hotarena.net/laifstail/nataliia-simeonova-pie-i-iade-na-korem-kachva-se-i-kara HotArena.net
Наталия Симеонова пие и яде на корем. Качва се и кара!

Наталия Симеонова може да се справи половин хляб и няколко пържоли с едно сядане на масата, пише в. „Уикенд”.

Феята на любовта, както беше известна водещата Наталия Симеонова, от край време води неравностойна битка с килограмите.

Блондинката е на път да закове кантара на 100 килограма, но апетитът й е по-силен от суетата. Често се случва с едно сядане на масата да преполови един хляб. Като към въглехидратната бомба добавя пържолки, картофки, салатка, каквото има. Всичко щедро се полива с вино. А след ставането от трапезата Наталия няма никакъв проблем да седне и зад волана, допълва изданието.

Написаното по-горе не е просто пример. А обстоятелства от реална ситуация, на която се натъкнал репортер на цитирания вестник.

Случката се разиграла през изминалата седмица. Симеонова заедно с нейна приятелка се срещнали за обяд в заведение в центъра на София. Двете похапнали обилно, като бившата съпруга на Денис Ризов демонстрирала, че отдавна е загърбила диетите. Полели срещата си с наливно бяло вино.

А след гощавката без притеснения Наталия седнала зад волана на лъскавия си джип „Порше Кайен” и отпрашила в неизвестна посока.

Именно заради случки като тази, бившата водеща няма как да мине с оправданието, че е дебела заради лош метаболизъм. Храната, която поглъща, коментират свидетели, й носи хиляди калории ежедневно.

9 Коментара

ми,

преди 3 години

Да си хапва като и се яде,нейна си работа.Тя си носи килограмите,не вие джурналистите.Какво сте седнали да и броите залците.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

България е държавата с най-бързо намаляващо население в света. Тук имаме най-високо стойности на сърдечно-съдови заболявания на глава от населението. Имаме едни от най-некачествените храни, защото унищожихме родното производство и се напълнихме със западни буламачи, които с еднакъв етикет продават при нас най-некачествената си пумия. Всеки яде, пие и пуши каквото му падне. По пътя много шофират алкохолизирани и се избиват като мишки. Да не би Наталия да е изключеное от това? Какво и е особеното на жената? Тя пасва перфектно в родната ни картинка.

Коментирай

....

преди 3 години

Бръснарю,пише се пОмия.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

...., яж си пОмията и пУмията, но бъде жив и здрав

Коментирай

:)))

преди 3 години

Типична реакция на помияр.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Бедни душички!

Коментирай

мари

преди 3 години

Според мен отдавна е минала 100-те килограма.Уж е безработна,а от къде има пари да яде толкова много и да кара Порше?

Коментирай

А,

преди 3 години

бръснарят "богат"на пУмия.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

На всички хейтъри като теб пожелавам... Абе вие си знаете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.