Не се отказва: Диана Димитрова с нова жалба срещу бияча си

31 Май 2023, 10:09


Актрисата подаде отново жалба в съда, не знае какво точно се случва

"Истината е, че в момента и аз не знам какво се случва. Сега не искам да давам никакви интервюта. Дайте да видим какво ще стане с жалбата, пък после пак ще говорим!", каза за "България Днес" актрисата и художник Диана Димитрова по повод отказа на прокуратурата да разглежда заведеното от нея дело за насилие, упражнено уж от колегата й Юлиан Вергов.

Поради липса на съществени доказателства столичната районна прокуратура (СРП) поиска да спре хода на делото. Но Диана и адвокатът й Христо Ботев в началото на м. май входираха отново жалба в СРП и все още очакват тежката дума на Темида.

"Чакаме да излезе преписката от прокурора Иво Боев и съответния резултат. Това означава - ще бъде ли уважена жалбата, или отхвърлена. И в един момент, живот и здраве, ще разберем", добавя Диана.

Чакайки изхода на конфузната за всички ситуация, в която се замесиха десетки хора и човешки съдби, актрисата се е отдала изцяло на сценичното изкуство. "В момента с постановката "Тютюн" на Театъра на Българската армия, в която участвам, започва второто ни национално турне. И да ви кажа, не ми остава много време за рисуване. Театърът ми е приоритет", казва още Димитрова. В постановката по едноименния роман на писателя Димитър Димов под режисурата на Бина Харалампиева и драматургията на Юри Дачев Диана партнира с колегите си Калин Врачански, Христина Джурова, Стоян Радев и др.

Покрай завършването на учениците, макар и нетипично за нея, на Диана й става сантиментално, признава тя в мрежата. "Вече час гледам стари снимки от албумите. Реших - ще публикувам непоказвани фотографии, истории и "компромати". Знам, че платформите са главно за силикон, фалш, голи гъзове и реклами, но позволете ми да съм себе си!", пише художничката в профила си.

 

 

Диана от малка не понася да й казват какво да прави
Диана от малка не понася да й казват какво да прави


И се присеща за 5-ия си рожден ден, празнуван в селото си Кайнарджа. "Облечена съм в розово, неприятна работа. Но няма как - подарък е, мълча и търпя да ми слагат корделите. Изведнъж г-н фотографът ми каза: "Ти застани еди-си къде си", а аз исках да съм до мама. Мама е светиня! Мама е всичко! На моя рожден ден! Ах, фотографе...Ах! Изобщо не го харесах. Той не знаеше, че съм прекалено сензитивна за годините си, и допусна грешка, фрапантна грешка. Май не понасям посредствеността от дете", споделя спомени от детството си Димитрова.


Паралелно с това колегата й Юлиан Вергов също продължава живота си по своя път. В събота екранният коремен хирург доц. Виктор Банков от сериала разковниче на войната между двамата актьори "Откраднат живот" бе домакин и водещ на ежегодните музикални награди на БГ Радио в Пловдив.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас!
преди 3 месеца
-3
Каква фантазия,какво самочувствие само! Нила сензитивни ,била непокорна,била не знам каква си !Ама не ни интересуваш !Ако имаш все още останали приятели ,показвай им на тях “великите” си снимки!Апропо,от малка си била неприятна на външен вид!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марш от тук,Дианке!
преди 3 месеца
-3
Махни се ,долнопробна мърло!Никой не се интересува от теб и хората масово те ненавиждат! И кой те набеди са актриса?!!Ти си озлобена,отхвърлена разтуретина и не се побираш от яд в кожата си! Давай,не спирай,събирай още омраза към и в себе си!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 3 месеца
-6
Лош грим, лоша актриса.....Първо да покаже съобщенията, които е писала до дъщерята на Юлиан Вергов, защото той доста неща й спести и после да се жалва. Щом цялата актьорска гилдия не я подкрепи, значи има защо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени