Неда Спасова подкрепя кучетата в Мездра

09 Октомври 2022, 15:15


Младата актриса Неда Спасова, нашумяла като сестра Кая Райкова в сериала на Нова тв „Откраднат живот”, подкрепя бездомните кучета в Мездра.

Тя участва във фотосесия за благотворителен календар. Парите от продажбите му ще отидат за създаване на приют за четириногите. „Защо подкрепям? Защото държавата я няма за животните. То за хората отсъства, какво остава за животните...”, коментира Неда.

Тя описва мястото, на което четириногите се отглеждат сега: „настоящото пространство е просто място с покрив, което не покрива нуждите на кучетата”, обяснява звездата, която в момента участва в друг сериал на Нова тв – „Братя”. Според нея хората, които в момента се грижат за кучетата, правят и непосилното, за да им помагат. „Отделят от собственото си свободно време и средства. Разчитат на добри хора и дарения. Оказва се, че вече никой „отгоре” не им помага. Общината в гр. Мездра им осигурявала част от храната, най-големият разход, но вече не...”. Същата организация се подкрепя и от друга звезда от „Братя” – младият актьор Алекс Иванов, който изпълнява ролята на Сандо.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди месец
0
Красива отвън, красива и отвътре! Другите силиконови чудовища надничащи от съседните статии да вземат пример от нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени