Нелина плаче от майстори, боядисва сама! Месеци наред строители не довършват жилището й

1204
04 Септември 2018, 17:18


Фолк ветеранката Нелина не може да се побере в кожата си от гняв към несериозни майстори, узна HotArena.

 

 

Певицата ремонтира жилището си от месец април, но вместо отдавна всичко да е приключило, ремонтът боксува по средата. Това създава куп грижи и притеснения на чалга антиката, която се оплаква, че майсторите са съсипали нейната и на близките й лятна почивка, писа „Таблоид“.

 

 

Вместо да отдъхнем спокойно поне за пет дни, ние търсим кой да довърши шпакловката и да налепи плочките“, плаче певицата и допълва, че това е най-работното и най-нервното й лято заради ремонта. Нелина се договорила с бригада още по Великднеските празници и дори направила така, че да освободи апартамента, за да могат работниците спокойно да направят дома като нов. Но още в началото се оказало, че майсторите са поели няколко обекта и прескачат от един на друг апартамент или къща във витошките квартали на София. Вместо да приключат за месец, в края на август те успели да свършат по-малко от половината от работата. 

 

 

Нелина направила грешката да им плати по-голяма част от исканата сума в началото и сега си скубела косите, че независимо от коректността й, апартаментът й е непригоден за живеене. В отчаянието си певицата изгонила първата бригада и се доверила на приятели, които малко по малко приключват с гипсовата шпакловка и теракота. Нелина се готви сама да боядиса къщата си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени