Невена Цонева общува с мъртвите след сериозно боледуване

25 Юни 2023, 10:00


Невена Цонева не е преустановила музикалната си кариера, но е намерила и друго поприще за изява. От няколко месеца тя има подкаст, където коментира въпроси, свързани със свръхестественото. В канала си певицата споделя, че е отключила дарбата си след сериозно боледуване. Това се случило преди 7 години. По думите й тогава отворила третото си око и започнала да вижда аурата на хората.

Цонева шокира аудиторията си с признанието, че е е станала екстрасенс и може да общува с мъртвите. Някои дори заподозряха, че си измисля, за да привлича внимание към подкаста си и да печели пари. „Гледах Невена. Едвам я изтърпях. Много празни приказки. Обикновено хората с истинска дарба, каквато и да е, не бият тъпана!”, коментират зрители. Други обаче й вярват и следят изявите й.

В своя канал гласовитата брюнетка разказва, че е страдала от латентна турбекулоза. В този случай човек дълго време не знае, че е заразен и няма симптоми. Болестта обаче може да се активира под влиянието на неблагоприятни фактори. При Невена се стигнало дотам да отключи проблеми със сърцето. Имала силно ускорен пулс, не можела да диша, даже лежала в кардиологична болница. Докато се установи точната диагноза и се предприеме правилното лечение, минало доста време.

Вследствие на заболяването Невена влошила отношенията с мъжа си  – барабаниста на „Ку-ку бенд” Венелин Венков. Те са заедно от 15 лета и имат син Александър, който се роди през 2016 г. Изпълнителката казва, че в този период с партньора й имали емоционални проблеми, защото тя станала твърде сензитивна и усещала всяка негативна вибрация. За щастие, с днешна дата са успели да преодолеят кризата.

Когато установила, че има дарба, Невена се притеснила, че може да изгуби разсъдъка си. Венко също се стреснал, че благоверната му е на път да се смахне. Сега обаче я подкрепял и даже говори наравно с нея за духове и полтъргайсти. „Те са навсякъде около нас и дори са по-живи от нас!”, категорична е певицата.
Тя разказва с подробности, че навремето в къщата им имало дух на 15-16 годишно момче, което носело много тежка енергия. По това време синът на изпълнителката бил още бебе и непрекъснато плачел. „Децата усещат по-добре от възрастните и имат очи за невидимото”, коментира Цонева. Наложило се да поръси всички огледала със светена вода, за да се отърве от душата натрапник и да нормализира атмосферата в дома си.

Невена няколко пъти се е сблъсквала със смъртта на близки хора. Когато била 13-годишна, починал любимият й дядо Иван. С него не били кръвни роднини, защото той бил втори съпруг на баба й, но много се обичали.  Възрастният човек си отишъл от този свят след боледуване, ала певицата не страдала и не потънала в скръб, както се очаквало. Още тогава тя осъзнавала, че това не е истинският край. Била убедена, че някъде отвъд душата продължавала да съществува. После многократно сънувала дядо си и усещала присъствието му.

Години по-късно починала и бабата на Невена. Тогава вече певицата била отключила дарбата си, а в дома й започнали да се случват странни неща. Наблюдавала разместване на предмети, внезапно изключване на осветлението и промяна в работата на електроуредите. Изпълнителката обаче отново не се стреснала, а с няколко ритуала насочила душата към светлината.

Най-травмираща била загубата на баща й, който почина през 2020 г. от Ковид-19. Часове по-късно Невена трябваше да се качи на сцената на шоуто „Маскираният певец”, където влезе в ролята Булката. Екипът бил подготвен тя да се откаже, но въпреки траура, Цонева не се сломила. Тя изпълни хита „Никога не стига” на Джени Линди и по-късно каза, че го е посветила на татко си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Горе на черешата….
преди 3 месеца
0
Т’ва пророчици и подобия само от Ку- ку бенда не бяха изкачали….ама ей на, доживяхме . То Бг е благодат да ти отворят третото око, с тия политици всеки втори ще получи свръхестествени дарби!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени