Невероятно! Вижте българския двойник на Бербатов (Снимки)

13 Октомври 2022, 15:00


Футболната ни легенда Димитър Бербатов припозна хитовия актьор Бойко Кръстанов за свой  двойник. Това стана с нашумяла игра в онлайн пространството, която показва на кой български актьор приличаш, видя HotArena.

Бербатов реши да се позабавлява в свободното си време и качи кратко видеостори, отговарящо на въпроса „На кой български актьор приличаш?“. След няколко секунди смяна на най-известните лица от родното кино и театър, накрая над главата на Бербо се появи снимка на Кръстанов.


 Бойко Кръстанов и Димитър Бербатов

Футболистът определено се зарадва от падналия му се отговор и веднага побърза да отбележи в публикация най-успешния от младите ни актьори в момента.

„Бойко Кръстанов, да не се чудиш после защо“ написа Бербатов, след което поясни и че Башар първи е забелязал прилика помежду им. „Башар Рахал го видя отдавна още“, пошегува се футболистът.

Припомняме ви, че цял живот Бербо е бил сочен като двойник на американската кинозвезда Анди Гарсия, с което самият той много се гордееше, тъй като не веднъж е заявявал, че това е любимият му актьор. Ето че вече си има и български двойник. От своя страна Бойко Кръстанов пък е луд футболен фен.


 Футболистът се забавлява с игри в нета





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Никаква прилика няма нито с Бойко Кръстанов,нито с Анди Гарсия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени