Някогашна красавица Ивана Скендерова е неузнаваема! Страда от тежко биполярно разстройство, качи над 20 кила

2486
17 Февруари 2019, 10:04


Тежко биполярно разстройство мъчи 47-годишната днес бизнесдама и някогашна първа красавица Ивана Скендерова, научи HotArena. Екзотичната хубавица, която доскоро събираше погледите на светските партита с бляскава визия, днес е напълно неузнаваема. От стройната й фигура няма и следа, тя е качила над 20 килограма.

Внезапните промени на настроението й плашели околните. Бизнес дамата влизала непрекъснато в конфликт с напълно непознати хора. Ивана ту се държала с тях агресивно, ту след това изпадала в еуфория и се извинявала за пристъпите си, свидетелстват потърпевши.  Според близки на Скендерова, резките амплитуди в настроението й се дължали на биполярно разстройство. Епизоди на депресия и раздразнителност били последвани от периоди на приповдигнато настроение, пише "Уикенд".

Тъй като за забояването все още нямало ефективно лечение, възможно било единствено потискането на симптомите с антидепресанти. От успокоителните Ивана рязко напълняла и наддала с около 20 килограма. Преди влеме Скендерова се появи на ревю на модна марка дрехи, която я бе избрала за свое рекламно лице. Някога стройната и стилна Ивана шокира всички присъстващи с вида си. Освен наедрялата й снага, впечатление правеше и подпухналото й лице. Наедрялата си фигура дамата се опитваше да прикрие с огромно наметало, но уви, неуспешно. 
Преди години Скендерова представи страната ни на конкурса „Мисис Свят” и сви семейно гнездо с футболиста Мартин Горанов. Двамата се радват на двама сина и успешен бизнес с аромати. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 3 месеца
0
Биполярното е тип 1 и тип 2, не леко и тежко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени