Няма да продават родната къща на Слави, нито ще я събарят

27 Юни 2023, 10:05


Къщата на Слави Трифонов не е обявена за продан!

Това разкри пред "България Днес" кметският наместник на плевенското село Тодорово Янчо Итов по повод появилия се слух, че рождения имот на телевизионния водещ ще има нов собственик.

През юли 2021 година Слави е продал родната си къща в плевенското село Тодорово, по-известно като Учиндол. Сделката е била осъществена няколко месеца по-рано, а новодомците в имота бяха младо семейство. Сега отново се завъртя слух, че имотът ще бъде продаван, но според кметския наместник това не отговаря на истината.


"В момента в бившата къща на Слави продължава да живее рейнджър със семейството си. Не съм виждал г-н Трифонов в селото, вероятно отдавна не е бил тук", посочи Итов.

Само преди месец селският първенец отрече и друга информация - че постройката ще бъде съборена и на нейно място ще бъде изградена фотоволтаична централа.

"Мога със сигурност да ви кажа, че къщата не е съборена. Хората в селото може да потвърдят това, тъй като бившият дом на Трифонов е разположен на централния път срещу църквата и всеки може да го види. Не знам някой да има намерения за рушене и изграждане на нещо ново на нейно място - до мен такава информация не е стигнала. В България е така - всеки може да си говори каквото си иска, но дали отговаря на истината, е друг въпрос", коментира тогава Итов.

Майката на Трефонов – Здравка, е родом от Тодорово, а бащата на Слави - покойният Тодор, е от село Горна Митрополия, отново в Плевенско.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Преповтаряте материалче неинтересуващо никого.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени