Ники М. и Николета купонясват на „Шушана“ в ресторант номер 1 в София! (Видео)

https://hotarena.net/laifstail/niki-m-i-nikoleta-kuponiasvat-na-shushana-v-restorant-nomer-1-v-sofiia HotArena.net
Ники М. и Николета купонясват на „Шушана“ в ресторант номер 1 в София! (Видео)
Ники Михайлов и Николета Лозанова отбелязаха началото на великденските празници в компанията на приятели и под звуците на „Шушана“ в тузарския ресторант Grande bar and Diner, видя HotArena.

Влюбените гълъбчета си спретнаха купон в лъскавото заведение в резиденция „Бояна“ на Околовръстното, а специално за тях певецът Насо смени жанра и изпълни елюбимите им и емблематични попфолк хитове на Сашо Роман, Кали, Слави Трифонов и Наско Мантата.

Микрофонът не остана дълго в ръцете на Насо и на сцената се качи самият Михайлов. Ники показа, че освен топки може да хваща и микрофони, и изпя „Дали съм жив“.

Към караоке партито се присъедини и фризьорът на Николета – Венелин Кондаков, който е вторият най-важен мъж в живота й след вратаря.
Николета не се осмели да пее, а влезе само в ролята на оператор, който засне изпълненията на Ники и Кондаков.

Освен на ориенталски ритми веселата компания се наслади и на отличното екзотично меню на шеф Боби Серафимов, който е личен готвач на бившия национал, пише „България днес“.

Grande bar and Diner е любимо място и на редица спортисти и футболни представители – Николай Михайлов, Валери Божинов, Стилиян Петров, Емил Костадинов и много други. 


7 Коментара

Румяна

преди 6 години

Ники показа, че освен топки може да хваща и микрофони, и изпя „Дали съм жив“. Хахахха този балък освен гумените топки на клозета нищо не хваща хахах

Коментирай

БГ футбол

преди 6 години

Само от такива новини разбираме дали е жив.

Коментирай

гумените топки точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

И друго все едни и същи снимки се въртят на тия двамата , Николайчо си живее живота как му кефне, ами застаряващата Плейпатка да му мисли...че ако не беше той да и мачка гумените топки, щеше да си кука още сама.

Коментирай

Мира

преди 6 години

Луксозен ресторант и Шушана ...

Коментирай

;)

преди 6 години

Шушана.......хахахахах.....тия верно са доста зле , милата тя, как си проси малко внимание и то със Шушана........а този Михайлов още ли е футболист? А тя се фантазираше като водеща на някакво предаване.....и ръкомахаше като регулировчик хаха

Коментирай

Светлана

преди 6 години

Ако правилно съм анализирал информацията , то в най- добрият ресторант в София , пускат циганска чалга - кючек ... Прочее , се намира на околовръсното ... Ммммдааа ... Потресаващо !

Коментирай

А, честито! Асиета пак е заменена с Николета..

преди 6 години

А какво ли мисли дъртата грозотия Ася Бръчката??? Дали не си хапе сърцевидния задник от яд?? Все едни и същи снимки, от които Аска газ пикае хахахаха!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.