Ники М. изпадна в депресия! Никоя мацка не му връзва! Спешно взима мерки да си присади коса (Вижте каква ще е новата му визия, снимки в галерията)

https://hotarena.net/laifstail/niki-m-izpadna-v-depresiia-nikoia-macka-ne-mu-vrazva-speshno-vzima-merki-da-si-prisadi-kosa HotArena.net
Ники М. изпадна в депресия! Никоя мацка не му връзва! Спешно взима мерки да си присади коса (Вижте каква ще е новата му визия, снимки в галерията)

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е решил да си присади коса, научи HotArena.

По примера на своя баща Ники е решил да пребори проблема с оплешивяването. Футболистът вече си е записал час в клиника в Истанбул, където ще се подложи на процедурата. Собственикът на марката Дизел за България искал да има различни прически, а не само нула номер както е сега.

Въпреки, че е само на 28 години, вратарят на турския клуб „Мерсин“ съвсем е олисял. Още от млад той се бръснеше нула номер, за да не си личи опадалата му коса. В началото това вършеше работа и той бе атрактивен и вървежен за мацките. Дори имаше статут на плейбой сред футболистите и доста манекенки и фолкпевици минаха през кревата му. Сега обаче модата се изменя и все по-харесвани стават екстравагантните прически във футбола.

Откакто се раздели с чалга звездата Алисия, Ники не може да си хване трайно гадже. Това е една от причините да се замисли за пълна промяна на визията си.

Бащата на Ники също прибягва до тази процедура още докато е действащ футболист. Боби си слага изкуствен перчем в далечната 1992 година. На световното в САЩ през 1994-а се появява с буйни коси и прави фурор.

Ники разговарял с баща си по въпроса и вече бил напълно убеден, че трябва да го направи, пише „България днес“.

 

7 Коментара

PFFFFFF

преди 7 години

Психарката Никлузета си измисля, че работели за бебе, вие пишете, че бил сам, айде разберете накрая.

Коментирай

нс

преди 7 години

Туй Курволета пак откачи

Коментирай

G

преди 7 години

Много му отива! Николета или Алисия може да му дадат някой екстейшън на заем

Коментирай

хаха

преди 7 години

тя само косата няма да помогне, и малко акъл да си присади

Коментирай

пак поръчана статия-отмъщението на Курволета 2 серия

преди 7 години

Ей, това злобно кривокрако и късокрако джудже до обед го е яд на Алисия, следобед пак, Тази кобра живее за да направи мърсотия на някой и да измисли или забърка някоя интрига за други.Толкова злобно, завистливо и простовато парче не бях срещала. Онзи ден по нейна поръчка този лайнян сайт плю по Венета Харизанова, защото Курвата Лозанова била пренебрегната от Ники Михайлов и не я поканил на събитието по случай откриването на бранда си.Ами коя си ти пачавро , че да те кани на такива сериозни събития? Той те кани само на повикване в Турция да му запълниш празните часове и забелиш кочана. А, така се дуеше ,че чак и чепика си показа , за да дразни Алисия,че отишла на крака на Перуката да се подиграе с нея и я изтипоса в профила си. Падение. Когато и свирне и тази търчи патката тъпа. Кой те взема теб на сериозно бе мухло? Не виждаш ли,ч е хората си правят гаргара с теб и те позлват за изтривалка? Боклук смотан, ще се мериш с образовани, карасиви жени , с професии , класа ис тил. Ти си просто един вонящ подвижен боклук. И нищо повече.

Коментирай

ха ха хаааа

преди 7 години

Къде го пише това? Пак е влязла в някой филм.Тя не е излиза из Матрицата. С какво ли?

Коментирай

777

преди 7 години

КАКВОТО И ДА СИ ПОСАДИ ВСЕ ТАЯ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.