Ники Михайлов се похвали: Вижте ме колко съм космат!

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-se-pohvali-vijte-me-kolko-sam-kosmat HotArena.net
Ники Михайлов се похвали: Вижте ме колко съм космат!
Суетният футболист Ники Михайлов се е запуснал в последно време, отбелязаха феновете му. Вратарят пусна своя снимка във Фейсбук, на която е с обилно окосмяване около корема, видя HotArena.



Малката перука шашна фенките си с не особено естетичния си вид. Той е известен със своята суетност и с това, че се епилира и обича да е гладък като бебе. Част от коментарите под снимката са, че има спешната нужда от кола маска, пише \"Всеки ден\".


Ужас! Гледката не е никак приятна, защо се показва така?“, дивяха се развълнувани силиконки, които примират по сина на Боби Михайлов.



Те се чудеха дали поради немарливост или липса на време той вече не се грижи за външния си вид.

23 Коментара

asq

преди 8 години

mnogo e grozna i debela ....(Кретенски обидни коментари към деца писани очевидно от кретени ще бъдат изтривани. Бележка на Админ)

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Еми друго си е седемгодишното ти момче да те попита в нагласено интервю в предаване на Битивито-Мамо,ти кога ще се омъжваШ?Това вече е много умно,тактично и възпитано дете -задава точни и сложни въпроси на чист български!

Коментирай

Pesho zalata

преди 8 години

nqma baza za sravnenie ma, deteto pita narochno ama ti i drugite ste tupi i nqmate intelekt za da shvanete zamisala na neshtata hahahhaahah

Коментирай

До малоумника отдолу

преди 8 години

Мамо,ти кога ще се омъжиш???????Това е въпросът на века зададен от Валерко-Голямата Кратуна на майка му по БТВ в сутришен блок!

Коментирай

andera nikolueta tuka li ste be

преди 8 години

eredina velina i celata ciganska roda iska vi se nikolueta da mu seda na nikito na chepkata kosmata za da vi hrantuti ama tazi chast e zapazena za kaka asq sedete v ugala i blijete dujdovna voda koqto malkata debelana shte vi subere s nedugavoto si chene kato fadroma

Коментирай

znam ma kvo se napuvash shte se naseresh

преди 8 години

i kvo ot tova be kurve, kvo po dobre nikoga omujena otkolkoto postoqnno zaRQZVANA I RAZVEDENA NA 29 DA VIDIM NIKOLETA KOI SHTE Q VZEME ZA POVECHE OT 2-4 MESECA. razvedenaaaaaaaa

Коментирай

Една

преди 8 години

Разликата между николета и ася е че едната работи певица а другата проститутка :)

Коментирай

taq pa

преди 8 години

ako imashe problem s vaprosa na maliq valeri edinstvenata gordost na Bojinkata shtqha da go izrejat i montirat ama si tupa da ne si maikata na nikoletka

Коментирай

Абе,ти.......

преди 8 години

Ти,тя.......знам ли,ама егати се изложи с това изказване,за детето на Валери! Така ли се говори за дете,бе.......гнусно и гадно парче си ти! Злобей си и плюй колкото искаш Николинка и сие,ама за детето.....а стига бе! И аз не я понасяма тая пача,ама детенцето ...........ужас,бате!!!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Защо плюете и обиждате деца!!!!Това какво е,а!!Статията е посветена на Николай Михайлов,нищо общо с Никол Божинова,поне аз не прочетох и дума! Обаче,има един друг момент,Николета не е осъзнала,че негативното отношение на хората към нея се прехвърля автоматично и към близките и! А хората са достатъчно изтрещяли,че да омаскаряват с тези ужасни думи дете......ужас!!!

Коментирай

Админ

преди 8 години

Статията не е за Николета, нито за дъщеря й. Всяка обида към дете ще бъде изтривана. А тези които пишат обиди към деца да се замислят сериозно дали са добре с главата.....Поздрави на всички.

Коментирай

hoho

преди 8 години

Плешивата кратуна кога ще се похвали със футболни постижения? Знаем какво е ял, какво е срал, каква кола си купил с парите на тати и коя дърта баба ебе. А какво става с кариерата на този футболистин на годината? Не на годината, а на века бих казал аз.

Коментирай

Ady

преди 8 години

Съгласна съм! Аман от Ася Дойчева и платените и писари. Такава злобна и гнусна жена не съм виждала. Кълне и съска, че всичко се връща, но забравя че и нея няма да подмине. Озлобено, нещастно същество. Да плаща за да бълват помия върху детенцето.

Коментирай

врачка

преди 8 години

Този,който обижда Детето на Николета е един и същ,мъж е и е роднина на Ася-предполагам баща и,като му виждам правописа.Никога не пише име,а директно започва с обидите, на латиница и без преп. знаци.Много циничен и груб в обидите,особено към Николчето.Този ,ако е чужд на Ася човек,най-малкото е психар,но не е чужд, а лично и дълбоко засегнат от ситуацията покрай певицата.Братята и са по-грамотни,но почти съм убедена,че този който днес избълва десетина коментара,а вие ги изтрихте е бащата на Алисия!

Коментирай

блаа

преди 8 години

В този сайт има всякакви ненормалници, но да твърдиш със сигурност, че бащата на Алисия бил обиждал детето на Николета, е такава проява на лудост, че направо и аз се ядосах. Ти познаваш ли го този човек? Разговарял ли си с него някога? Как така си хвърляш някакви обвинения нищо, че никой не им обръща внимание. Много е грозно, хора. Да обиждате малки деца и да клеветите възрастни хора. Направо съм погнусена каква злоба предизвикват у вас тези хора.

Коментирай

врачка

преди 8 години

Възрастен-има -няма 50-годишен!Човекът си пише едно и също от години,не спира и озлобява все повече,няма нужда да го познавам,но ако той не е близък до Алисия е чисто луд.

Коментирай

михаела

преди 8 години

Ако не е бащата на Ася са братята и. Всички те са лично засегнати от раздялата и с Валери. Най-малкото спряха им кранчето и няма кого да цуцат за пари. Налага им се да поработват и затова са се озлобили. Със същата злоба и тя плюеше по Николета преди години в предаването на Росен Петров. ПР-ите и обаче сметнаха, че така не печели симпатиите на хората и и изградиха този образ на хрисима жена. Всичко при нея е театър и фалш.

Коментирай

do maloumnitsata otgore

преди 8 години

haha. samo, che i nikoleta nikoga ne e bila jenena. sega razbra li zashto niama i niama i da ima razvod? Tova, che vdignaha party s biala roklia beshe samo za paravan- Nikoleta da se napravi na nazamenima/fanatalna i neotrazima. Da, ama ne, I zatova si svi sarmite i se krotna, zashtoto nali se sesh' che ako se razprikazva mnogo, Valerko- tapoto, koito veche ne moje da ia disha, shte skochi i shte kaje istinata i shte i se srtuti image,a? Poza ili ne, Alisia, iavno e dostatachno umna, shtom uspiava da si izigrae roliata taka, che povecheto hora da sa na neina strana. A onazi kuha kitara pleshiva, Nikoleta, nito PR mojeshe da spasi, ni nishto. Vapreki, che v nachaloto povecheto biaha na neiana strana. ama kato si tap, si tap...

Коментирай

ей мухло "Михаела"

преди 8 години

Стига си играла на "тука има тука няма" бащата, братята, майката, бабата, лелята, вуйчото... Как пък може да сте наистина толкова елементарни хора? Някои хора , така и не могат да разберат, че в тези статии няма грам истина и като започнат да правят едни квалификации по картинка или свободните съчинения тук, че чак ми стават жалки, като им чета коментарите. Много , ама много сте елементарни. Простено ви е, защото където се намеша природата и медицината е безсилна!

Коментирай

спала си на врач на оназ работа

преди 8 години

Ти си луда! И си ти личи! само човек с нетрезво преценяване на нещата и който не е запознат лично с това, може да си прави такива съчинения. На тези от ХотАрена това им е работата все пак са жълт сайт и от измислиците си печелят, но ти си ЛУДА!

Коментирай

оле божеее лудо под път и над път

преди 8 години

Врачке , сигурно и мен ще ме оприличиш на някой от родата на Алисия... ха ха ха не си смешна , жалка си! Аз съм чак в Англия, за твое сведение и нямам нияо общо с когото и да било тук.А, ти се замисли , дето си под всеки коментар с различно имена , какво означава всъщност това. Аз няма да ти правя квалификации, ти сама си пишеш характеристиката тук. Жалка история без собствена история! : (

Коментирай

ха ха ха

преди 8 години

А, аз бих казал, че ти си един нещастник!

Коментирай

Pesho zalata-are stop veche

преди 8 години

stana panair na statiqta i veche kakvoto i da se napishe ne e aktualno. Ochevidno Nikoleta nosi na provokaciq i dori na temata Nikol ne otvrushta na prostotiqta ni. Emi bravo Nikoleta izdurja psiho testa makar i dosta nepriqten. Ot tuk natatuk jiva i zdrava i deteto i to, v interes na istinata deteto ti na po malko ot 2g kazvashe stihcheta i broeshe koeto e pohvalno. Sory za prostashkite komentari po negov adres, iskah da vidq dali shte se hvanesh na nomera. ;) Ne sum lud prosto obicham da provokiram horata, povecheto sa elementarni i poddavat

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.