Никой не очакваше подобна излагация точно от Галена! И тя прекали с Фотошопа (ФОТО факти)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoi-ne-ochakvashe-podobna-izlagaciia-tochno-ot-galena-i-tia-prekali-s-fotoshopa HotArena.net
Никой не очакваше подобна излагация точно от Галена! И тя прекали с Фотошопа (ФОТО факти)

Феновете останаха разочаровани от Галена, тъй като и тя прибегна до услугите на любимия на звездите Фотошоп, видя HotArena.

 

Фотосите на пайнерката, които тя качва в Инстаграм и Фейсбук, винаги са издържани на високо ниво и изпипани до последния детайл. На живо, естествено, истината винаги лъсва, най-вече защото фотографите из клубовете не се занимават да редактират несъвършенствата по телата на певиците…

 

И така – за сравнение използваме снимки, които Галка е пуснала от профилите си и такива, които са публикувани из страницата на заведението, в което тя избра да отпразнува 15 години на сцена. Естествено най-натуралните кадри са направени от феновете й…

 

Като теглим чертата се оказва, че и Галена обича да се вталява с Фотошоп, да чисти целулит, да прибавя отблясъци по краката си и да ги прави по-слабички.

 

По всичко личи, че певицата не се кефи на солариумния си тен и на фотосите го крие, като ги избелва или просто залага повече на ефекта на светкавицата.

 

В крайна сметка, ако погледнем профила й, ще кажем, че е перфектна, но като хвърлим поглед към суровите кадри, стигаме доста далеч от тази мисъл.

 

От 2014-а година валят сигнали за злоупотребите и гафовете на топ пайнерката с Фотошопа. През 2017-а наблюдателна фенка изригна, че след раждането дълго време е махала коремчето си с програмката, докато на снимки от нейни почитатели си е с него. След това брюнетката не бе хващана в издънки, но до този момент…

9 Коментара

Haha

преди 5 години

Galq trubata vanata i lipsvashe na acenata da balbuka minetki i federoski

Коментирай

Мартин

преди 5 години

Тя с каква по-голяма излагация е известна, че един фотошоп ще е препъни камък?

Коментирай

Тита

преди 5 години

Тази е най състарената от всички прости певачки сбръчкана целулитна мазна

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Верно малко е попрекалила с фотошопа, но тя жената си живее живота , а вие стоите тук и я оплювайте....

Коментирай

70

преди 5 години

бахти и противната муцуна

Коментирай

Нали трябва да си направите статийката...

преди 5 години

Къде точно е "прекалила"? В днешно време нормални момичета всички са правят по-красиви снимките и ги минават на филтри, та какво да говорим за една звезда. Като гледам, няма нищо за криене. Перфектно си изглежда! И няма как да е иначе с толкова пари и бъдейки всяка вечер пред хора. Съвършено поддържана, полирана и изпипана откъдето и да я погледнеш. А единствената разлика с фотошопнатата снимка е, че на нея изглежда все едно носи чорапогащник, а на другата си личи голия й крак, което със сигурност не дразни окото на живо, но в интернет, където сме свикнали на перфектни кадри, се забелязва и не стои така естетично, но не че не е хубаво. Нито има целулит жената, нито нищо. Това нищо не е.

Коментирай

:)

преди 5 години

Екстра си е Галена - жената е родила две деца, няма как да е с тялото на 20-годишна манекенка. Разлика намирам единствено в цвета на кожата, изобщо не е прекалила. Нито е целулитна, нито състарена. Злобните коментари само помагат това да изпъкне още повече. Лайте си, Галена дори не подозира за вашето съществуване!

Коментирай

Хахаххаха

преди 5 години

Поне не се дрогира по кенефите като някои нейни колежки от циганската махала на Добрич!

Коментирай

Pfew

преди 5 години

Kurosmukachka, spermojadka. tapa seljanka.. BULGUR ELIT!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.