Никол пак при Гришо! Събраха ли се?

https://hotarena.net/laifstail/nikol-pak-pri-grisho-sabraha-li-se HotArena.net
Никол пак при Гришо! Събраха ли се?

Никол Шерцингер пристигна при Григор Димитров. Двамата се оказаха за първи път в един и същи град, след като се разделиха преди около година, научи HotArena.


За съжаление на феновете им обаче, те не са се събрали, а певицата просто се оказа в Ню Йорк по същото време, когато там беше и тенисиста.

Певицата пристигна в Ню Йорк само ден преди Гришо да загуби на полуфинала от Данил Медведев. Това даде надежда на някои от феновете им, че ще се съберат отново, но те дори не са се срещнали, въпреки че обичайно ги канят на едни и същи места.

Никол и Гришо не поддържат никаква връзка след края на отношенията си преди няколко месеца. Шерцингер вече не харесва статусите му в социалните мрежи, а неотдавна призна, че отново е сама, пише \"България днес\".


Никол всъщност пристигна в Ню Йорк само заради Седмицата на модата. Певицата имаше покана за парти на „Венити Феър” и „Ел” преди старта на дефилетата.



След това бе специален гост на ревюто на своя приятел—дизайнерът Джереми Скот. И дори се разходи по червения килим с негов тоалет, за да му направи още по-голяма реклама.

Компания по време на партито й правеха рапърката Саути и Джиджи Хадид, а след това Никол се върна в Австралия, където е жури на музикален формат.


По време на престоя си в Голямата ябълка, певицата успя да се снима и с група пожарникари.


Обичам Ню Йорк и нюйоркчани. Особено, когато се сблъскам с истински супергерои. С цялата ми любов и възхищение”, написа Никол, чийто престой там бе едва около 48 часа.


През цялото време Димитров бе посветен на подготовката на мача с Медведев. След края на срещата обаче, той намери малко време и за себе си, като посети известен фризьор в Ню Йорк.

Следващият турнир на Димитров е в Ченду и е от категорията АТП 250, като започва от 23 септември. Междувременно бащата на тенисиста споделя, че той е в много по-добра форма отпреди.

Григор имаше 40% разкъсване на мускула в раменната става. В момента няма абсолютно нищо. Това е една от причините да бъде освободен и да играе с по-голямо желание”, разкрива баща му Димитър Господинов.

4 Коментара

Наталия

преди 4 години

Гришо, остави я тази черната Никол вече. С мене няма да имаш нужда от Ню Йорк, ама си много труднодостъпен нещо. Не отговаряш на съобщения в Инстаграм, никой не знае къде излизаш вечер...

Коментирай

АХАХАХАХАХАХА

преди 4 години

ХАХАХАХАХ Е.ахти смешната гладна проститутка. Умрял Гришо за тебе. Хубаво прави, че не показва къде ходи. И още по-хубаво, че не се задържа много в България. Ходи да те лашкат чичаците за някое чанте, за друго не ставаш. Интелигентите мъже не харесват евтинджоси като теб. Има много да мечтаеш за Гришо и мъже като него.

Коментирай

Наталия до АХАХАХАХАХАХА

преди 4 години

За какво "чанте" ми говориш? Кучко, имам повече чанти отколкото си виждала по витрините. Иначе си права, че мъжете не уважават евтините жени. Затова аз съм много, много скъпа, и не всеки може да си ме позволи. А за теб интелигентен мъж не би дал и усмивка.

Коментирай

Tatse, leko

преди 4 години

Tatse, haide po- spokoino. Ne znaesh koi kolko chanti ima i taka natatak. Skapa si po tvoite si standarti. Az, na primer, ne bih se prodala za chante, ako shte i da e ot ekzotichnite koji ot Hermes, taka, che stiga se peni. Jivei si jivota, radvai se na chantichkite i sandalkite ot Marmot li biaha, ne pomnia (nai- obiknovena marka za ski ekipirovka, by the way, tuka v USA). Vzemi si ipolzvai parite i vremeto i investirai v tova da nauchish neshto , zashtoto edin den ,kogato mladostta ti povehme i pamentta ti zapochne da ti izneveriava, niama da si nito tolkova jelana nito tolkova diskretna za kolkoto se predstaviash... A i shte doidat po- mladi i po- gladni ot teb. Nikoi ne obicha dap lashta poveche, ako moje da vzeme sashtiat produkt za po- malko. Fakt. A ti si tochno takova- edin produkt.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.