Никол Станкулова глади погрешно! Правят й забележка в мрежата (ФОТО)

https://hotarena.net/az-jenata/nikol-stankulova-gladi-pogreshno-praviat-i-zabelejka-v-mrejata HotArena.net
Никол Станкулова глади погрешно! Правят й забележка в мрежата (ФОТО)

„Гладя ли? Да! няма да ви лъжа обаче, че това е най-любимото ми занимание!”, казва Никол Станкулова и показва снимка, на която действително държи ютия и глади риза.

 

Има обаче нещо „гнило в Дания\" и феновете на синоптичката веднага го откриват: объркала е от коя страна на дъската да застане, пише „България Днес“.

 

„Мястото за оставяне на ютията трябва да ви е от дясната страна. При това положение, както сте снимани, кабелът ще се качва върху дрехите и ще го гладите“, тактично й обясняват простосмъртните. Нища, ще се научи, има време...

6 Коментара

??

преди 3 години

Някой "умник"казва,че мъжете предпочитат по-ниско коефициетни /по отношение на интелект /жени !? Аз не съм на това мнение. Няма мъж,който уважава себе си,мъж който не разпилява своето IQ без смисъл за персони,които нямат нивото за качествена оценка да забележи подобни екземпляри като Никол Станкулова. Не случайно има стара мъдрост " Търкулнало се гърнето,намерило си похлупака"" Мъжлето/мамин синковец/ на Николчето е в едно измерение с умната си женка. Заедно ще се пързалят на снега с найлон/щото Никол деградира/ ,ще се фантазират в гладенето,пиенето,яденето и за всички фенове ще се хилят инфантилно. Толкова си могат сладурите!!

Коментирай

Мила

преди 3 години

Не забравяй и мистиките около концлагерите.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Абе дават ти пари да рекламираш нещо..... ми малко напъни се бе... пусни си клип как се глади и застани като жената от видеото... малко зор си дай... Тия пък рекламодатели не си ли подбират кой да им прави рекламите.... или поне давайте им наставления... Показвам как трябва да Ви изглежда кореспонденцията с Никол или друга ИНФЛА (инфлуенсър + кифла, ще си го патентовам) Здравей Никол, даваме ти 1000 лв за една снимка... така.... облечи бяла риза....искаме те с вързана коса.... с лек грим... застани пред гладачната маса....така, че ако си десничарка ютията да ти се пада от дясно ...усмихни се и искаме 10 кадара. Ние ще ги прегледаме и чак тогава можеш да постнеш избрания от нас. Айдеее на ИНФЛИТЕЕЕЕ..... юруш народе..... до всяка Инфла богато мъжле..... наемай народееее

Коментирай

?? До АзАз

преди 3 години

Хахаха....Много ми хареса коментара Ви !!!! Хахаха точно в десятката!!!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Благодаря, да става забавата :D, че да си кажем и истината.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Ни'колчето е едно от многото глуповати същества на които още по-глупави мениджъри на фирми пълнят гушките да зарибяват оФци да купуват продуктите им.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.