Никол Станкулова наду балкона съвсем скромно – само с 250 кубика

https://hotarena.net/laifstail/nikol-stankulova-nadu-balkona-savsem-skromno-samo-s-250-kubika HotArena.net
Никол Станкулова наду балкона съвсем скромно – само с 250 кубика
Никол Станкулова е понапълнила пазвата със силикон, забелязаха наблюдателни зрители на Нова тв. Водещата на прогнозата за времето напоследък е съмнително наедряла в деколтето. Очевидно по млечните ѝ жлези е играл скалпел, който ги е направил една идея по-забележими, видя HotArena.

Промяната във външния вид на хубавата синоптичка е изключително деликатна. Очевидно тя не е искала новите ѝ гърди да бият на очи, а просто да изглеждат малко по-съблазнителни, отколкото са в действителност. Но макар и разликата да е скромна, сравнение между снимките на Никол Станкулова преди и сега недвусмислено доказват, че по гръдната ѝ обиколка е работил специалист.

„Уикенд” се допита до експерти, според които звездата от прогнозата за времето е сложила около 250 кубика в двете си гърди. По този начин те не са станали кой знае колко по-големи, но са по-добре оформени и по-секси в сравнение с времето, когато пазвата на водещата с буклите беше практически празна.


Разбира се, тя едва ли някога ще признае за промяната. Никол Станкулова не е от жените, които обичат да разказват за начините си на разкрасяване, освен ако не им платят солидни хонорари за реклама. Преди време синоптичката отрече дори очевидния факт, че е уголемила устните си с хиалурон. Тя показа своя снимка от зората на кариерата си като манекенка, твърдейки, че на нея устните ѝ са същите като сега, макар че те изглеждаха значително по-малко пухкави. Сега вероятно ще каже, че гърдите и са, каквито бяха преди. Но от пръв поглед се вижда, че не са.

Хубавата водеща роди първото си дете преди година и половина. Младата майка не напълня по време на бременността, а след раждането успя да влезе във форма за отрицателно време. Но всяка жена знае, че бременността и кърменето неминуемо се отразяват върху бюста. Най-вероятно това е накарало звездата да потърси услугите на пластичен хирург, който да повдигне гърдите ѝ.

Сред родните звезди рядко се среща дама, която да вкара в деколтето си само 250 кубика. Единственият публично известен случай е на фолк певицата Анелия преди години. След нея Александра Петканова призна, че е надула балкона си с 300 кубика, защото била съвсем плоска и не я искали във фотосесии на бельо и бански костюми. Това обаче беше преди години. Към момента госпожата е със значително по-едри форми, променени след като стана майка.

Какво е накарало Никол Станкулова да легне под скалпела, засега е загадка. Може би бащата на детето ѝ - милионерският наследник Теодор Минев, смята това за необходимо. А може би самата синоптичка се чувства несигурна във външния си вид и затова гледа да го подобри по всякакви възможни начини

12 Коментара

Надя

преди 3 години

Уфффф,,,,,,закъсняхте hotarena!! Новините за инфантилната Никол ги чакам като сутришен бриз!!

Коментирай

Антония

преди 3 години

Единственото, което ми харесва в статията е как я изобличавате, защото е лъжкиня, лицемерка и адски надута.

Коментирай

кати

преди 3 години

Ако това е надуване на балона както се изразявате ,представям си какво е било положението преди това.Добре е направила,все пак това как изглежда бюста е много важно за всяка жена.Не познавам лично Никол и не бих се наела да коментирам що за човек е.Мило момиче изглежда,ама знам ли ....може да е добре прикрита истина.

Коментирай

Уди

преди 3 години

Поредните измислици. И слепите виждат, че е плоска като дъска. В циците се е метнала на баща си. Къде видяхте силикони и чудесии ?

Коментирай

По-добре плоска вместо с виме до пъпа и задник на свиня!

преди 3 години

Не всичко е цици, госпожо! И Наоми Кембъл е “плоска като дъска”, но това не и пречи да слага цицорестите в малкият си джоб!

Коментирай

George1

преди 3 години

Винаги е била много грозна.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

С друго впечатление съм останал от Станкулова. Преди време често се движехме в една и съща сграда с асансьорa - винаги е поздравявала и е била усмихната. На живо е много нежна и красива - и висока. Не като Лозановата, която като ми мине покрай джипа и изчезва безследно. Мухахаха

Коментирай

ха-ха

преди 3 години

Станкулова ще почне ли да се явява редовно на работа,защото на колегите и сигурно им писна да я заместват?Да си гледа там милионерския живот,разбрахме вече всички колко е прекрасна и добра-даряваше по един хляб ,един ориз и един локум за бедните пред супермаркетите-т,е подхвърляше им като на бездомните кучета,с които се снима ,ама бедните не разпознава!Защо не освободи мястото си в телевизията за някой ,който наистина иска да работи,а не просто да се показва?Не и се става рано на Госпожата,явно,предпочита да джитка с милионерчето насам -натам,ами да се маха завинаги и да се показва само в социалните мрежи на пуберите-като говорителка на времето е кръгла нула,както ,впрочем и във всичко останало-въздух под налягане с големите претенции и ограничените възможности.

Коментирай

Maria

преди 3 години

Тази Никол е станала болно слаба, гледам и краката и са още по криви. Изгуби си харизмата. Преди беше по свежа.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Отвратителна баба яга с тези остри черти

Коментирай

:)

преди 3 години

Майка й нема да позволи

Коментирай

Монев

преди 3 години

Един болно завистлив индивид,отхвърля всичко което природата е дала на Никол.Жалко е,че още трима го подкрепят натискайки плюса,защото не могат да пишат.Просто са неграмотни.Тя е една прелестна, млада,умна и интелигентна дама.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.