Николета и Биляна Дол си спретват вечери в София без мъжете си! Ето как прекарват времето си заедно

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-i-biliana-dol-si-spretvat-vecheri-v-sofiia-bez-majete-si-eto-kak-prekarvat-vremeto-si-zaedno HotArena.net
Николета и Биляна Дол си спретват вечери в София без мъжете си! Ето как прекарват времето си заедно

Биляна Дол разкри как обича да се забавлява, откакто е в България, видя HotArena.

 

Откакто Валери Божинов заигра за „Ботев“ (Враца) и се настани в града с любимата си, тя разполага с доста свободно време, което, по всичко личи, доста добре оползотворява.

 

Съвсем редовно, когато Николета Лозанова е в страната, двете си спретват женски вечери, в които място за мъжете им няма.

 

Преди около час Биляна сподели фото в Инстаграм, на което е с половинката на Ники Михайлов и друга дама в ресторанта на шеф Петров в София. Предполага се, че кадърът е от снощи, тъй като хаштагът в описанието гласи „girlsnightout”.

 

По всичко личи, че настоящата и бившата изгора на Валери Божинов продължават да поддържат перфектни отношения и с кеф споделят компанията си на вкусни вечери. Заедно обожават да обикалят и салоните за красота, като Ни Ло въвежда приятелката си в това кои са най-добрите в столицата. 

6 Коментара

Ужас

преди 5 години

Каква е тази дебилна мода всички да се правят на аниме герои по снимките си??? Не останаха ли вече естествени жени, които не се срамуват от своите недостатъци? Пълна трагедия!

Коментирай

o

преди 5 години

Интересно дали Николета щеше да има така снизходително отношение към нея, ако беше по-млада от нея. :D

Коментирай

Маги

преди 5 години

И трите са много красиви.Даже в средата това мом и че ми харесва най-много.

Коментирай

Хихи

преди 5 години

На живо нямат нищо общо.На мача се видяха и набръчканите ръцена Николета.Това са нормални неща и защо се правят на маймуни не знам.Едната, ако още мъ ежена, другата каква се води.И другата пък има друга връзка- модерна работа, чак раздрънкана и смешна сага са вече

Коментирай

проститутки

преди 5 години

За едната издръжка гнило лиже срамните устни на биба свирката заради която валери я ритна при михаля пък той я взе защото никоя не иска начервена путка с пенис и плешиво теме. Пожелавам на гнилата да роди син на михаля който ще бъде 100% плешивец на 20 и кондаков ще трябва да му ушие тупе като на милко калайджиев

Коментирай

Няма

преди 5 години

Кое по-точно и е красивото на напомпаната леля Биляна?? Разрови се в интернет за повече нейни снимки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.