Николета и Венета Райкова се срещат в „Папараци“ на 15 септември

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-i-veneta-raikova-se-sreshtat-v-paparaci-na-15-septemvri HotArena.net
Николета и Венета Райкова се срещат в „Папараци“ на 15 септември

Тази есен единственият телевизионен таблоид у нас „Папараци“ се завръща по-бляскав и разтърсващ от всякога.

 

 

На 15 септември точно в 21.30 часа Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото, любовта и… още нещо. 

 

 

Вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, след които нищо в телевизионният ефир няма да е същото, Венета ще посрещне в студиото не друг, а своята предшественица – Николета Лозанова

 

 

Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща“, казва Лозанова по повод гостуването си на Венета.

 

 

На 15 септември на стола срещу водещата в студиото на „Папараци“ ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан.

 

3 Коментара

Ivaylo

преди 4 години

Дреме ми на к*ра за тия курви, аре марш!

Коментирай

о

преди 4 години

Харесва ми как са ги съчетали - Луна до Николета... Николета до Луна!!! Хахаха Едно посмешище до друго! Една повярвала си с мании за величие до друга! Направо убиват с теми и гости... Няма що! Кой го гледа това? Боже Господи!!! Между другото Венета изглежда много по-добре от Николета, макар да е малко по-възрастна от нея.

Коментирай

.

преди 4 години

Ами Венета просто си е красива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.