Николета: Мъже, подарявайте цветя на жените си

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-maje-podariavaite-cvetia-na-jenite-si HotArena.net
Николета: Мъже, подарявайте цветя на жените си

Броени дни преди празника на влюбените Николета се обърна към мъжете от профила си в инстаграм и ги агитира да не забравят да подаряват цветя на половинките си, узна HotArena.

 

Момчета, не забравяйте, че наближава празникът на влюбените, който е чудесен повод да покажете на жената до себе си колко много я обичате“, написа Ни Ло под снимка, на която позира с огромен букет червени рози.

 

Плеймейтката явно е в романтично настроение и напомня на Ники Михайлов, че очаква изненада на 14 февруари.

4 Коментара

Пепи

преди 5 години

Госпожа Ни Ло, няма нужда от повод, за да покажеш на някого, че го обичаш. Напротив! Още по приятно е, когато получиш цвете без повод или жест или хубава дума. Но вие не ги разбирате тия работи. На вас повод ви трябва, за да парадирате. Чакаме в други ден банална снимка от някое джакузи с букет от 101 рози.. Показност, фалш и комерс ти е цялата работа госпожо Ни Ло..

Коментирай

УФФФФФФФФФФ

преди 5 години

ПОЗИ, СТОЙКИ, ЧУПКИ И МНОООГО, МНОООГО ФАЛШ, ТЯ САМАТА СИ ЗНАЕ КОЛКО Е ФАЛШИВА

Коментирай

Mari

преди 5 години

"Повод да покажешна жената колко я обичате"!!! А отдолу линкове на цветарски фирми! Тъпа реклама, и модел който рекламира показвайки заголен силикон. Но пък като вземат за ЛЮБОВ да пишат тия лицемери съвсем обидно звучи.

Коментирай

hm,

преди 5 години

Каква госпожа ни ло,можеше да минеш и с едно онази ;-)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.