Николета на фризьор ден след карантината! Ники М. я изненада с торта за ЧРД, Божинов й изпя песен(Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-na-frizior-den-sled-karantinata-niki-m-ia-iznenada-s-torta-za-chrd-bojinov-i-izpia-pesen HotArena.net
Николета на фризьор ден след карантината! Ники М. я изненада с торта за ЧРД, Божинов й изпя песен(Снимки)

Само ден след като изтече карантината й Николета Лозанова се отдаде а разкрасителни процедури, видяха папараците на „България Днес“.

Без да се притеснява от строгите мерки срещу коронавируса, най-популярната българска плеймейтка посети салон за красота, където имаше час. Николета се метна на черен джип Mercedes с шофьор, облечена в анцуг с червени маратонки. Тя бе две седмици карантина, след като любимият й -  вратарят на „Левски“ Николай Михайлов се зарази с  Ковид- 19. Самият Ники Михайлов също веднага се втурна навън, след като му изтече карантината.

Малко след като Николета отиде да се подстригва, вратарят се показа с нов автомобил - също черен джип, но от марката Range Rover. Ники отиде до Национална футболна база в Бояна, където държи заведение. С Николета прекарват част от времето си там и често могат да бъдат забелязани в базата. Над заведението Ники има свой собствен апартамент.

Посещението на Николета при фризьора не беше случайно. Само няколко дни след като си направи прическата в понеделник плеймейтката празнува рожден ден. Николета бе изненадана от Ники М. за празника с огромна триетажна торта с мотиви от любимото й анимационно филмче Том и Джери и шоколадови мишлета по нея. Имаше и надпис „Честит рожден ден, Мише“ както инициалите на плеймейтката NL. Михайлов не пропусна да напише своето пожелание към любимата си и в социалните мрежи.

Заради затворените заведения Николета за първи път прекара рождения си ден в домашна обстановка в луксозния си апартамент. С нея на празника бяха само Ники М. И Никол - дъщеричката на Николета от брака й с Валери Божинов. Първият официален съпруг не присъства на семейната вечеря, но поздрави с песен майката на второто си дете.

Николета Лозанова изпадна в откровение навръх личния си празник. Тя призна че е имала моменти в които е била доста слаба.

\"Happy Birthday 33 to me....Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече отвсякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци...Правих се на силна, когато бях най-слаба...Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха, със своите красиви и истински пожелания.\"

15 Коментара

Н

преди 3 години

Ама колко в различна от на обработените си снимки, прилича на 40 с увиснали бузки. Още помня как пишеше статуси срещу Алисия наричайки я дърта когато Алисия беше на 30 а тя й открадна мъжа и беше на 20 и няколко. Дано не ти се случи същото с някоя на 25 която ти отлрадне мъжа и те нарича лелка на 33

Коментирай

До Н

преди 3 години

А,стига с тази Алисия,бе!Аман!На никой не му дреме за нея !

Коментирай

hehe

преди 3 години

какъв мъж е откраднала??? кое го прави собственост на алисия? той право на избор с коя да живее няма ли? Поредните малоумни чалга-драматични постове в защита на малоумна чалга-певица...

Коментирай

Pipita

преди 3 години

Ама тази снимка истинска ли е ?Бузи, двойна брадичка!?

Коментирай

Антония

преди 3 години

Николета няма нищо общо с обработените си снимки - бузи, двойна брадичка, доста е зле положението за жена, която може да парадира само с външен вид. А 33 г не са чак толкова много, тепъва още по-лошо ще става. Тук не е важно дали е говорила за Алисия или за някой друг, а че ако имаш акъл поне за 5 ст. в главата, трябва да помислиш как ще изглеждаш ти на годините, за които се подиграваш. Факт е, че изглежда много зле.

Коментирай

Mer

преди 3 години

Николета Лозанова има рожден ден! Ходила на фризьор, бившия и пял, сегашния я боготвори, тя изрекла мъдри мисли съчинени от някой който борави с думите, тя борави с образа си на вечната Амбър... Всяка година същите самохвалства и тривиалности. И една супер кичозна торта, сякаш, не е на 33, а на 3. Докога тая скука и мъка опакована в целофан ?

Коментирай

Beti

преди 3 години

Най-вероятно ще ѝ се случи ! “Каквото повикало - такова се обадило !” Тя тази поговорка от умни гора е измислена ... Продължавам да твърдя , че никоя уважаваща себе си жена , няма да обработва снимките си ! Не може ежедневно да ни облъчва с това , колко прекрасно се чувства в кожата си и накрая да се чудим това на снимките един човек ли е ?!? Смешна ми е била винаги и ще продължава така още дълго време мисля ...

Коментирай

do beti

преди 3 години

значи ли това, че и алисия не уважава себе си, щом си обработва снимките? Да не споменаваме факта, че тя специално си смени и цялото лице с пластични операции. Уважава ли се или не се уважава самата тя, м? :)))

Коментирай

абе,

преди 3 години

Това гумено лице което си е направила го разкрасява единствено фотошопа.

Коментирай

Mona

преди 3 години

Vinagi e bila takava- goliama podpuhanla glava. Vijdala sam i niakolko pati i vinagi e izglejdala podpuhnala, s edni shiroki razmaknati drehi, kosata e vinagi na kufte otgore na temeto. vinagi gleda losho, chsto s golemi tamni ochila i prepechen oranjev ten. Sega malko se e [pospriala sas solrima i obrabotva snimkite za ten, no imashe period v koito beshe edno oranjevo djudje s oranjeva ogromna tikva vmesto glava.

Коментирай

Тази

преди 3 години

Прилича на Ивана в дебелите и години.Ега ти гушата и бузаците,а на 33?!Добре,че сама се оприличава на sex символ и модел,но нищо общо със снимките.Цигане

Коментирай

Хм

преди 3 години

Това на снимките младата Анита Мейзер ли е? ...

Коментирай

Smiah ot sartse!

преди 3 години

hahahahahahah. You. Made. My. Dayyyyy!

Коментирай

Smiah ot sartse!

преди 3 години

amikato niama hubav gen, kolktoo i protsedui da si pravi, kolkoto i korektsii. ne stavaaaaaaa

Коментирай

...

преди 3 години

"Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам." И ние знаем. Застаряваща проститутка, пътуваща към забвението с експресния влак.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.