Николета напира за булка

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-napira-za-bulka HotArena.net
Николета напира за булка

Николета Лозанова напира да е булка. От няколко месеца любимата на футболиста Ники Михайлов се заглежда по сватбените рокли и прави намеци на спортиста, че е време да пренесат отношенията си на по-високо ниво, научи HotArena.


Красавицата използва всеки удобен случай да покаже на футболиста, че очаква годежен пръстен. На Ни Ло й писнало само да намеква и дори засне цяла фотосесия с булчински рокли, пише „България днес”.

И не пропусна да сподели снимки, като коментира, че много й отива да е булка. Горчиво!

6 Коментара

М

преди 5 години

Егаси гнома! С този ръст кинта и двайсеt изощо трябва да забрави за ревюта, а и за всякакви прояви на живо. Само след фотошопа става за пред хора.

Коментирай

Вал

преди 5 години

Мангава Тууу-ууу :))) Ако ще и 100 рокли да облече ;)

Коментирай

Мдам

преди 5 години

Красиво лице, късо тяло. Когато си толкова дребен, не трябва да носиш колан, който скъсява визуално още повече тялото.

Коментирай

***

преди 5 години

Изключително суетно, алчно за слава, нечовешки самовлюбено същество. Толкова години едни и същи пози, погледи, изпъчен силикон. Да беше направила нещо полезно или интересно, след като е известна. Но затова се иска ум, сърце и талант, а не само да го играе красавица. същи

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.