Николета с джип за 200 бона и скъсани гащи (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-s-djip-za-200-bona-i-skasani-gashti HotArena.net
Николета с джип за 200 бона и скъсани гащи (Снимки)

Баровски джип 200 бона е новото возило на Николета Лозанова. Папараци хванаха в крачка най-актуалната плеймейтка, която за пръв път се показа с впечатляващата си придобивка.

 

Джипът е модел от тази година и малцина могат да си позволят да броят крупната сума, за да го вкарат в гаража си. Но Николета от дълги години е любителка на тузарскиге превозни средства, като не пести средства, за да се придвижва удобно. Този път само е сменила цвета - предишната й кола беше бяла, а новата е черна.

 

На фона на цялата гьзария Николета не се притеснява да се вози с окъсани къси гащи, както и с небрежен бял потник. Като добавим и белите маратонки с висока платформа, които добавят няколко сантиметра към ръста й, положението става като в онази песен от едно време: „0-о-обичам те, обичам те, мила! Със бели маратонки. И изтъркани джинси“.

 

Под капака на новия й автомобил се крият над 300 конски сили, които трудно могат да бъдат удържани дори в градски условия. Това вероятно е причината Лозанова да продължава да разчита на личен шофьор, който да я развежда, когато е по задачи из столицата. Другото удобство е, че той може също така да влиза в ролята на „момче за всичко\", като й изпълнява прищевките.

 

Николета няма и проблем с паркирането, защото шофьорът често я изчаква на аварийни светлини, докато е спрял временно на някоя улица. На кадрите се вижда как НиЛо притичва през улицата, за да не пречи новият джип на движението и тя бързо да се покрие от любопитните хорски погледи.

 

Папараците на „България Днес“ обаче успяха да я щракнат в крачка.

10 Коментара

Natali

преди 3 години

Или я вземат за яздене ....

Коментирай

Иво

преди 3 години

Късокрак дакел!!!!!!

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

ТВА Е ФОТОШОП. ТАЯ Е НА ПОЛОВИНА ВИСОКА ОТ ДЖИПА!

Коментирай

Pipita

преди 3 години

Снимката е пипната. Виждали сме я на живо. Късокрака е!Не знам кой се опитва да убеди за ръста и краката си толкова години!?

Коментирай

Ppp

преди 3 години

Ходи с такива безформени дрехи за да прикрива несъразмерното си тяло

Коментирай

***

преди 3 години

И защо според вас "бързала да се покрие от любопитните хорски погледи"? Да не й видят скъсаните гащи, купени в някой бутик на космическа цена? Срам я значи, така ли? Тая безсрамна ексбиционистка, която няма една снимка с нормална дреха?! Която си имплантира безумни гумени цомби и задник да си ги пъчи голи. Показност е найното име, от скъсаните шорти до колата и целия й празен фуклив живот!

Коментирай

Антония

преди 3 години

И тя е звезда на лизинг, а повечето дрехи се обличат и връщат. Отбелязвам си та да не пазарувам в тия магазини, ако взема да стана милионерка някой ден. :D:D:D

Коментирай

Lilly

преди 3 години

i az sam go zabeliazala- na vsichkite snimki v instagrama e s edni vpiti kasi roklentza dreshki ili s banski, s edni izdaljeni kraka, a kolkoto pati sam ia vijadala na jivo, vinagi e s razdarpani, razvlecheni i bezformeni drehi! Kato edna absolutna povlekana ili dori klosharka. Kosata i e vinagi na bezdormena topka i glavata i e ogromna kato tikva- podpuhnala ot fillers i manipulatsii. Nishto obshto s triagalnta glava na snimkite.

Коментирай

Ййй

преди 3 години

А защо не напишете,че джипа и е подарък от Хриси Гущеров :D

Коментирай

Istinata

преди 3 години

Kusokraka bezformena pregorqla ot solariym mangalka.. na jivo e pulen potres! Stara i izhabena... a kolata e na lizing i NE struva tolkova!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.