Николета се фука с маникюр за 200 лева

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-se-fuka-s-manikiur-za-200-leva HotArena.net
Николета се фука с маникюр за 200 лева
Плеймейтката Николета Лозанова винаги е държала много на външния си вид, видя HotArena.


Ни Ло не пести средства, за да изглежда перфектно и посещава само най-добрите салони за красота в столицата. На всеки десет дни хубавицата отделя близо 200 лева за маникюр и педикюр, а за косата и екстеншъните й отива хилядарка. Отделно Лозанова удължава миглите си и попълва веждите си с перманентен грим.


„За мен само най-доброто!”, обича да се хвали половинката на вратаря Николай Михайлов, предават от Уикенд

9 Коментара

кати

преди 5 години

Горкото същество!Странно е,но взе да буди в мен все повече и повече съжаление!Преди ме дразнеше и все пак изпитвах някакви чувства макар и силно негативни!Сега я съжалявам и дори ми става безразлична!Маникюр за 200 лева.....ахаххааааа!!!

Коментирай

коя е тая

преди 5 години

Тая коя беше ? И скакво се занимава....освен с това, че занимава всички останали с полуидиотското си съществуване????

Коментирай

БРРРРРРР УЖАС

преди 5 години

ОБЩО ВЗЕТО ЛЕЛЯ НИ ЛОЗАНОВА СИ Е ЖИВ СТРЕС ДА Я ВИДИШ НА ЖИВО БЕЗ ЕКСТРИТЕ , МАХНЕТЕ ВСИЧКО ТОВА ОТ НЕЯ И СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНА БЕЗЛИЧНА ФИЗИОНОМИЯ , ДРЕБНА И КЪСОКРАКА ФИГУРА БЛЯЯЯЯК....И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ИМА ЖЕНАТА САМОЧУВСТВИЕ, ТЯ Е СУПЕР КОМПЛЕКСИРАНА НЯМА КАК ДА ЗАБЛУДИ .. ПОГЛЕДНЕТЕ И НАПУДРЕНИТЕ СНИМКИ И СЕ СЕЩАЙТЕ САМИ ;) :D.

Коментирай

Mari

преди 5 години

Голяма част от младите хора в България водят тъжно безцелно съществуване без семейни ценности, с порочни училищни приграми и подложени на масивния натиск на Медиите натрапващи вкус към грубия материализъм! Нкколета е тазибезлична, нискообразована и посредствена но свръх амбициозна жена която развращава 3 всяка своя добре оботена снимка, която едалеч от истината. За каква красота говорим при толкова операции, прицедури, залепени коси, мигли,имплантати ?! Сега пък маникюра на тази дето да се засмее не може вече от толкоз секси подути устни ще възхваляваме,че и колко платила и как само най-доброто било за нея! Не ни пробутвайте скапаните си ценности и бедните духом измислени красавици,че чак го заболяват очите човек от тестове като този и от снимки като тази!

Коментирай

Чак пък...

преди 5 години

За маникюр и педикюр, може би. Макар че не я виждам с някакви ексцентрични декорации. Само за маникюр - няма начин. Обаче не е за хвалене, че хвърля сума пари за да заприлича на човек.

Коментирай

а като пръдне......

преди 5 години

Дребна жена а с какъв едър кокалак. В раменете е като борец, а ако наддаде малко килца, ще прилича на сумис. Груби, големи ръце, главата и е голяма и с така зализана е просто смешно. За устата думи нямам все едно един г.з е лепнала отпред. И нещо много си се прекарала или по точно са те прекарали 200 лв. маникюр муааааааааааххахахахах. И само да ви кажа понеже за тази личност вече няма и какво да се пише, та взеха и за лак и нокти да говорят...а я кажете като пръдне на маргаритки ли мирише хаха??????

Коментирай

Хахаха

преди 5 години

200 лева за маникюр таратанци.... 30 лева!!!!!!

Коментирай

taka...

преди 5 години

Ne q xaresvam, daje mi e prekalenoo antipatichna s povedenieto si.. No che e grozna e smeshno da se tvurdi... ima 254556562 operacii po neq i e napravena..

Коментирай

ani

преди 5 години

Nikoleto,pak sa te izlagali za tzenata!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.