Николета се опъна

12 Юни 2023, 10:00


Плеймейтката Николета Лозанова си направи лифтинг на лицето и сподели клипа от интервенцията с феновете си в мрежата. „Искате ли безоперативен лифтинг“, попита тя. Малко по-късно се показа от кабинета на дерматолог, който постави няколко инжекции, пълни с течност, на Ни Ло в областта на ушите.

Красавицата се похвали, че нямало никаква болка, а лицето й било видимо повдигнато. Процедурата предизвика коментари в двата полюса. „Беше хубаво момиче, състарила се е от толкова много операции“, гласяха част от тях. Докато други я подкрепяха: „Уникална жена“ и „Красавица“, пише България Днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
d
преди 3 месеца
-1
Състари се от възрастта. Стига с тези глупости, където ми писна вече да ги чета, че ако някой не се бил оперирал, щял да си седи все същия и ако сега изглеждал по-зле, било непременно заради операциите. Сякаш принципно с годините жените е нормално да стават по-хубави или най-малкото да си седят все така, ако не се оперират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами.......
преди 3 месеца
0
Факторите да изглежда на 40+ са много.Не става дума само за пластични интервенции,за начин на живот,за емоционално състояние и какво ли не още. Такива снимки като тази правят впечатление,защото са пипнати жестоко от професионалисти.Гримьорите и фризьорите правят чудеса,но часа на истината настъпва сутрин..........Николета безспорно има чар,своеобразен,неин си.Не е красавица, но полага неимоверни усилия да се потдържа,и въпреки всичко часовника тиктака и се вижда.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dudu
преди 3 месеца
-1
Остаря си доста бързо на външен вид. Макар на 35, изглежда на 40+
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
0
Многобройните пластични интервенции до това водят.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени