Нищо общо! Дарина Павлова неузнаваема на сватбата си с Илия Павлов (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/nishto-obshto-darina-pavlova-neuznavaema-na-svatbata-si-s-iliia-pavlov HotArena.net
Нищо общо! Дарина Павлова неузнаваема на сватбата си с Илия Павлов (Фото)
Дарина Павлова отбеляза 30-та годишнина от сватбата си с Илия Павлов като публикува снимка от церемонията, на която той слага пръстена на ръката й, видя HotArena.


Дарина добавя, че любов като тяхната идва веднъж в живота и двамата са били идеални един за друг. На кадъра обаче Павлова не прилича на себе си. В последните години тя е направо неузнаваема, а според запознати има поне 10 пластични интервенции по лицето си. Медиите на  Ботуша не спират да злорадстват, че го прави, за да изглежда по-млада за любовника си Джулио Берути, който е с 21 години по-млад от нея, пише Галерия. 

6 Коментара

баста

преди 3 години

Мадам Крадла......

Коментирай

Toca

преди 3 години

Била е красива. Сега не прилича на нищо. Но, чак пък голямата любов?!! А, къде забрави Ивайла Бакалова, която беше официалната любовница на мъжа й? Всичко е за парички.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Илия Павлов има в САЩ и дъщеря от американка от бразилски произход.Та толкова за "идеалнатата'' им любов,а и Бакалова първа изтича в болницата когато простреляха мутрака.

Коментирай

Da

преди 3 години

Има и по-възрастни, които четем тук и гледахме директно канал 3 с включване от болницата и точно Ивайла беше там и Дарина с едно голямо кожени палто

Коментирай

......па

преди 3 години

Джулио Берути играе ролята на любовник за да и скубе пари които да харчи с млади девойки.На италианските мъже им се носи славата по света като големи артисти в такива роли.

Коментирай

Do mu,

преди 2 години

Ia dai malko poveche informatsia za dashteriata na Ilia ot brazilkata. Sega mediite kato podhvanat temata, shte stane malko kato v brazilski sapunen serial. Dai da vidime s kogo e slagal Ilia roga na Darinka. A kolkoto do Ivaila, emi iztichala e v bolnitsata da vidi dali Iliicho i e ostavil nasledstvo, no s jalost e razbrala, che za neia niama nishto, ostanala e s gol h*ui v raka.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.