НОЖ В ГЪРБА! Ники Михайлов кръшна на Алисия с най-близката й приятелка? (СНИМКИ + цялата история ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/noj-v-garba-niki-mihailov-krashna-na-alisiia-s-nai-blizkata-i-priiatelka HotArena.net
НОЖ В ГЪРБА! Ники Михайлов кръшна на Алисия с най-близката й приятелка? (СНИМКИ + цялата история ТУК)

Редакторска плесница



Удар под кръста, нож в гърба, звучен шамар – както искате я наречете, но този път изневярата на Ники Михайлов е наистина коварна.

 

Националният вратар е кръшнал на Алисия с най-близката й приятелка, узна HotArena.

 

Въпросното момиче се казва Александра и е от най-близкото обкръжение на чалга дивата. За нея Ася от Вакарел е изтъквала няколко пъти, че е сред малкото й истински приятелки, които я подкрепят и са й опора. Самата Алекс е доста по-млада от изпълнителката и е по-естествена от нея, пише „Всеки ден“.

 

С Ники се запознават покрай Алисия, като винаги се прехвърчали искри, но досега Алекс не си е позволявала волни флиртове.

 

Всичко започва в началото на лятото,

 

когато Михайлов и младата красавица започват да си чатят и да се чуват все по-често. През август вече отиват заедно и на море зад гърба на Ася.

 

Когато Алисия разбира, вече е късно.

 

С помощта на частен детектив фолк певица хваща гаджето с приятелката си и

 

вдига луд скандал на Ники.

 

HotArena вече ви разказа за истериите на Алисия в дома на Михайлов, който накрая се видял принуден да я изгони с охрана.

 

Най-грозното в случая е,

 

че футболистът дори не пробвал да се извини на певицата, а дори напротив – обвинил я, че му няма доверие и го следи.

 

Самата Алисия от няколко дни се е затворила у дома си и отказва каквато и да било комуникация с външния свят.

 

Единствено изпълнява служебните си задължения, като ходи по участия. Дори на приглушената дискотечна светлина обаче мъката на Алисия си личи по лицето й.

 
\"\"

М. Грозева

33 Коментара

джулиана

преди 8 години

пак лъжи от странна на късокракото караджовско джудже, което обсъждат в други сайтове колко е ниска и тъпа.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Нa Грозевa много и хaресвa дa преписвa стaтиите зa Aлисия.Но зaщо не препишеш и тези зa Николетa?Сaмо вие от хотaренa не нaписaхте нищо зa товa,че Николетa води детето си нa солaриум,че му къдри и боядисвa косaтa.A зa товa,че зa еднa чaнтичкa Шaнел и посещение в Монaко е готовa нa кaкво ли не?Естествено пaк нищо.

Коментирай

Adel

преди 8 години

На снимката по-горе, където Ася е направила дък фейс под очилата се виждат ужасяващи бръчки. Определено не трябва да позира за снимка с такива жени, защото си проличава каква сива мишка е.

Коментирай

една

преди 8 години

Ловя бас,че вече пишат опровержение в пиар-отдела на фирма Алисия Мюзик и скоро ще го публикуват във ФБ на Михайлов на чист български език.Николайчо пък ще пусне в Инстаграма си някоя малоумна готова фразичка ,подходяща за случая ,ама на развален английски-като например-колко той е успял и велик и колко другите са злобни и прости.А това за Алексчето нищо чудно и да си е самата истина,като я гледам е баш каквито ги харесва вратарчето и най-важното е млада, висока и без деца от колега-футболист.

Коментирай

sisi

преди 8 години

kogato pro4etox statiqta za Vertoletka i markovata 4anti4ka napravo mi se opravi vastroenieto.SMQLA SAM SE OT SARTCE. To sa bili podigravki, to sa bili bazitci.i za kakvo-za edno 4ante.Mnogo si jalka,Nikoletkeeee

Коментирай

1

преди 8 години

В техните среди няма истинско приятелство и истинска любов. Всеки чука там, където му е най-изгодно в буквален смисъл.

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

нормално да не пишат, това са пълни измислици

Коментирай

pppp

преди 8 години

A тaзи стaтия не е ли?

Коментирай

ИВО

преди 8 години

ГРОЗЕВА МА ТИ СИ МНОГО УВЕДОМЕНА МА. КОЙ ТИ СНАСЯ КЛЮКИТЕ ? ТРАВЕСТИТА НИКОЛ ЛИ? ИКОЛКО ТИ ПЛАЩА МА?

Коментирай

блаа

преди 8 години

Е, защо така? Николетка иска да удари Алисия там, където си мисли, че най-много би я заболяло (след сина ѝ, но там вече не пипа, защото Валери ще се ядоса и хоп едни лесни парички ще се затрият). Трябва да си наистина много загубен да вярваш на това, особено след като гледах съвсем скоро едно телевизионно интервю на Михайлов. Като го попитаха за Алисия и светна. Иначе съм съгласна, че в техните среди наистина трябва да си пазят и любовта и приятелствата повече от нормалното. Алисия се научи как да го прави. А Николетка кога ще представи новия? Никой не иска да се показва с нея май. Говоря за милионерите, разбира се.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Личи си, че четете коментари, преписвате ги, разтягате локуми и хоп - цяла статия.Похвално, много професионално!

Коментирай

ехххх, фантазьорите

преди 8 години

Такаааааа, преди време когато беше обществена тайна и бяха засичане не веднъж Алисия и Божинов из разни хотели, тук единствената статия беше че било нормално защото обсъждали въпроси за синът им ;))) мдааа не знаех че хората които са разделени и уж имат ново семейство се срещат из хотели за да обсъждат бъдещето на децата си хахаха а може би своето хихих. Друго из другите медии пишат че Лозанова за една чантичка Шанел правила чудеса в Монако....;))))))))тук пааааак нищо, водела щерка си на солариум, из разни фризьори и косата на детето била похабена от именно това, усмяха звездЪта на БТВ със снимка без да е минала през фотошопа тук пааааак нищо....е, не ни остава друго освен да си мисли и знаем чии интереси обслужвате на едно спаружено черно джидже станало за подигравки на цял народ. А колкото до Ники и Алисия който ги мисли акъл няма хахаха. Това е пълна измислица. Та пааааак какво за чантичката на Шанел?????

Коментирай

!

преди 8 години

Ха-ха,Михайлов бил светнал като го питали за Алисия?Само как чакаше въпроса за личния живот за да си каже думичките,които му бяха измислени от цял рекламен отдел на Алисия МюзикАз също гледах това интервю и разбрах ,че Нема любов там ,само приятелство,ама може и да съм тъп и да не разбирам-хаха.И Николай и Валери много внимават какво ще кажат за Милата Алисия като знаят разклатената и психика,все пак дете има да гледа - да не вземе да се гръмне-психолога и бая време и отдели за да е още жива!

Коментирай

красоти

преди 8 години

Лелелелееее. като гледам снимката на тези две красиви млади жени, свежи и усмихнати и като се сетя за онова нещо с русата грива на голямата си глава, чело тип въртолетна площадка, вежди Бай Ганьо направо хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа..при наличието на такива мацки като тия двечките, със сигурност Михайлов не би и докоснал онова дребното фотошопирано чудо наречено Николета Лозанова е, не смяяяяяяях.

Коментирай

!

преди 8 години

Тази дето се ч..а за чантички е точно любимата ти Ася-сама се фука с не една ,обикновено след визити при Михайлов!

Коментирай

до една

преди 8 години

Ловя бас че нещо не си наред с главата , и имаш право високите мадами са били винаги на мода, късокраките само свирки за тях муаахахаххахаха.

Коментирай

една

преди 8 години

Алито и то, милото ,е от късокраките ,уви!

Коментирай

Kremi

преди 8 години

TOZI KROKODIL KAK NE RAZBRA CHE PERUKATA NE Q OBICHAAA

Коментирай

Tedi

преди 8 години

Aлисия какво очаква,като се занимава с тези 10 години по-млади от нея гъзарчета футболисти,пълни лекета и въздухари,,да и бъдат верни ли?Xа ха ха,та те са по на двадесет и няколко,до към 40 години все ще им се живеe и ще броикат наи-актуалните софииски мадами,а Aлисия тогава ще е 50 годишна.Bината си е неина,че се занимава с тези келеши а не си намери някои стабилен,улегнал мъж на неината възраст.

Коментирай

Silvia

преди 8 години

Evala za komentara mnogo na mqsto

Коментирай

1

преди 8 години

Всъщност приятелката на Алисия е една година по-малка от нея.Пак пишете без да знаете. Представям си и другото колко е истина.

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

Предполагам другите медии, които визираш са Блясък и Клюки.нет, които пишат под много сериозна, но прозрачна и тъпо скалъпена диктовка ;)

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

оп, как познах "За случката се похвалил самият той пред компания авери, разкриват пред bliasak . bg свидетели на сеира."

Коментирай

хахахаха

преди 8 години

Ахахахахахах, както винаги фалшиви. УЗНА ХОТАРЕНА ХАХАХАХАХАХАХА...

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aлисия споделилa товa пред приятелки,рaзбрa хотaренa!Всички стaтии зa Aлисия писaни от грозевa съдържaт товa изречение.Трябвa стaтиите ти дa зaпичвaт или свършвaт тaкa:Снощи Николетa сънувaлa Aлисия и днес ми е постaвенa зaдaчaтa(естестяено не без зaплaщaне) дa превърнa съня нa шефкaтa НЛО в стaтия.

Коментирай

az

преди 8 години

abe bez zna4enie koi s koi se zanimava, vypros na li4en izbor. V slu4aq luha na zlonamerenost, kupena "jurnalistika" i bolni mozytsi!

Коментирай

az

преди 8 години

po 5 lv, kato gledam nivoto :D :D :D

Коментирай

ужасен

преди 8 години

Мале, нещастни и бедни на събития в живота си хора, пишат поръчкови съчинения платени от още по-нещастни и от тях.

Коментирай

fars

преди 8 години

Abe samo na mene li mi prawi vpe4atlenie,4e Gni-Lo se 4udi kakvo da sy4ini za jivota na Alisiq, a Alisiq gram ne gi otrazqva ?!?!?!?

Коментирай

sisi

преди 8 години

Prav/a si.Tq samo se 4udi, ama nali v glavata samo vazdux pod nalqgane,ta prodajnite liza4i ot HotArena i sa4inqt nqkoq statiika .Abe, palna tragikomedia....

Коментирай

Анна

преди 8 години

Той ако не я обичаше щеше ли да е с нея толкова години? Мислете малко преди да пишете безпочвени коментари. Ако му беше само за се*с щеше да я е разкарал много отдавна...

Коментирай

пълни измислици

преди 8 години

Това момиче , нито е по-красиво от Алисия, нито по-успешно, нито по-образовано. Това, че е по-млада не я прави достойна конкуренция за сърцето на Михайлов. И с този ръбест , многоъгълен нос е като булдок в мутрата. Алисия е в пъти над нея, във всяко отношение. И няма такова нещо. Пак измислици нечии.

Коментирай

глупости на търкалета

преди 8 години

Не си съчинявайте статии на базата прочетени коментари и измишльотини на феноветеи , както и на развинтената , болна фантазия на Курволета. Няма такова нещо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.