Нора Недкова блъска силикон в пазвата заради 40-годишен спонсор

https://hotarena.net/laifstail/nora-nedkova-blaska-silikon-v-pazvata-zaradi-40-godishen-sponsor HotArena.net
Нора Недкова блъска силикон в пазвата заради 40-годишен спонсор
Плеймейтката Нора Недкова възнамерява да направи подобрение във външния си вид. Доскоро блондинката се гордееше с естветвения си бюст, но сега иска да го напомпа допълнително със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка заради новото си гадже – бизнесмен на прага на 40-те, чието име засега пази в тайна, дочу HotArena.

Няколко месеца Нора имаше любовник от турски произход, но връзката им вече е приключила. Заможният господин бил официално обвързан, но зад гърба на съпругата си въртял няколко красавици наведнъж. Родната плеймейтка бързо му омръзнала и накрая й бил шута, като секнал и финансовите постъпления към нея. Риалити звездата от „ВИП Брадър” прекарваше доста време в Истанбул, за да се вижда с благодетеля си, но след като я зарязал, пътуванията й до турския мегаполис секнаха. Клюката гласи, че урчина е изгонил родната бръмчалка с шумен скандал и поискал да му върне всички скъпи вещи, които й подарил.

Приятелки на блондинката издават, че тя била много разстроена от раздялата, но вече се съвзела и даже си хванала ново гадже. Отношенията им били по-скоро интимни без опция да прераснат в нещо сериозно, ала Недкова се вдъхновила да прави още подобрения във визията си, за да угоди на актуалния си любовник. До този момент тя твърдеше, че има само хиалурон в устните. „Не съм си правила пластични операции. Всичко е ген. Може би един ден, след като родя, бих си сложила импланти, но на този етап и тези години не мисля, че е необходимо да натоварвам тялото и организма си”, коментира Нора, когато се окичи с титлата „Мис Плеймейт”.

Две години по-късно тя вече е размислила по въпроса и иска да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон. Риалити звздата мечтае за огромни бомби като на Николета Лозанова, които да разпалват мъжкото въображение.

За Недкова се говори, че е имала доста бурни авантюри 

нещо, което тя самата не отрича много убедително. Преди да се запознае с турчина, нахаканата блондинка имаше кратка авантюра с бизнесмена Христо Сираков, известен като Ицо Стоте Манекенки. По думите й отношенията им били само приятелски, ала свидетели многократно са ги засичали да се опипват и да си тръгват заедно под ръка от лъскави столични заведения, пише \"Уикенд\".

Най-сочната клюка около Нора е свързана с шоумена Слави Трифонов. С него се запозна, когато  гостува в предаването му след конкурса „Мис Плеймейт”, а той не скри симпатиите си към нея. Говори се, че дори е гостувала в луксозното му имение в Монако. Трифонов обаче бързо се отегчил от блондинката и я разкарал. „Хубава е, но е много тъпа!”, изказал се шоуменът пред колеги. Недкова неведнъж е споделяла, че силно вярва в любовта. Тя често публикува мъдри мисли и цитати на велики автори по тази тема.  „Понякога ми се иска да бъда отново на 16 и наивно влюбена... Изживявайте пълноценно всеки миг, защото дори да предстоят много по-вълнуващи събития, много по-богати дни и страстни нощи, вече няма да сте същите. След всеки изминал ден в нас остава една капка умора - отрова, която се трупа с годините. Наричаме я опит и често горчи”, философства Нора в социалната мрежа.

6 Коментара

Женя

преди 4 години

Егати селската невъзпитана и нагла пръчка. Нито е хубава, нито нищо, не знам как някой мъж би искал да си легне доброволно с нея. Има страшно нагла, груба И маймунска физиономия

Коментирай

gabi

преди 4 години

почти литър силикон, тая не е добре.

Коментирай

ема

преди 4 години

Маймун Пешо

Коментирай

:)))

преди 4 години

Това пошло конкурсчЕ „Мис'ирка ПлейЛейка”произвежда единствено древни жрици.

Коментирай

Eva

преди 4 години

Бих поправила Слави с “ Хем е тъпа, хем грозна”

Коментирай

111

преди 4 години

Късоръко, късоврато, уродливо, просто, дребно и вулгарно, с диалект и неестествено за късото си тяло голяма грива. Прилича на горила.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.