Нов регламент в „Игри на волята“ (Ще има битки в „Ол старс“ сезон)

30 Август 2023, 11:00


Нов регламент ще има в "Игри на волята" през тази година. Един от най-гледаните формати започва тази събота. Това ще бъде 5-и сезон на шоуто в ефира.

Освен традиционните дуели между трите племена в отборното състезание през тази година ще има и извънредни битки. Те ще противопоставят играчи, които не са успели да се класират за този сезон на формата, и звезди от предни сезони.

Димо и Ралица са един от най-успешните тандеми като водещи в родния ефир
Димо и Ралица са един от най-успешните тандеми като водещи в родния ефир

 

Ако състезателят, който не е одобрен на кастинга, победи вече доказан боец, печели директно билет за следващия сезон на формата. При положение че дуелът завърши в полза на бившия участник, той си гарантира мястото в "Ол старс" изданието на "Игри на волята", което се подготвя. И по всяка вероятност ще бъде през 2025 г. Дуелите ще бъдат равнопоставени - мъже срещу мъже и жени срещу жени. В сблъсъците за "Ол старс" формата ще се пускат редица от участниците от предния сезон. Със сигурност подгласникът на победителя в "Игри на волята 4" Фифо е един от тях. Атлета Гого, който бе сочен за суперфаворит, също ще го видим отново на малкия екран. Място в звездния сезон имат победителите от предните издания, както и някои избрани състезатели. Със сигурност Джаферович ще получи директна покана за новия звезден формат, който се гласи.

Филип още страда за загубата си на финала през миналата година от Алекса
Филип още страда за загубата си на финала през миналата година от Алекса

Още куп култови образи са поканени да се пробват на арената, но дали ще се появят, ще разберем през септември.

Както е известно, петият сезон на формата вече приключи. Победителят от седмици е ясен, но се пази в пълна тайна. Същото важи и за звездите, участници в "Ол старс".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени