Нов скандал между Алисия и Ники М.! За да го ядоса, певицата се мазни на Валери и се кипри с гривна с инциалите му (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/nov-skandal-mejdu-alisiia-i-niki-m-za-da-go-iadosa-pevicata-se-mazni-na-valeri-i-se-kipri-s-grivna-s-incialite-mu HotArena.net
Нов скандал между Алисия и Ники М.! За да го ядоса, певицата се мазни на Валери и се кипри с гривна с инциалите му (Фото)

Пореден скандал се е разразил между Николай Михайлов и певицата Алисия, научи HotArena.

 


Oт няколко дни звездната двойка пак е в ледени отношения, издават приятелки на певицата. За това им се е оплакала самата госпожица Дойчева.

 


Началото на конфликтът между двамата съвпадал с идването на Михайлов в България за лагера на националите. Не е ясна обаче причината за поредната им караница.

 


Много е вероятно Алисия да му се цупи пак заради някоя жена. Както е известно, Ники го раздава плейбой, което супер много дразни звездата на Ара мюзик.

 


При това скарване Алисия обаче е предприела тактика не да се прави на жертва, а да е нападателна, разкриват приятелките й. Тя се опитва нарочно да дразни вратаря, като търси и демонстрира интерес към Валери Божинов.

 


Всъщност, това е добре изпитан трик на певицата. Всеки път, когато с Ники се скарат, тя хуква при Божинов и започва да му говори против Михайлов!

 


Този път обаче Алисия измисли и нова тактика. Тя си пусна снимка, на която е с гривна с инициалите ANV. Те означават Алисия, Николай, Валери.

 


На пръв поглед нищо особенно, все пак тя има син от Божинов, но тази комбинация от букви една до друга и значението им изкарала от нерви Михайлов. 

 


Веднага след скандала Алисия нарочно, пак с цел да дразни Ники, си инсталира на телефона чат приложението SnapChat. Дори в Инстраграм си качи снимка за това да се похвали. Посланието е просто – „Михайлов, ще си чата и с други мъже, не си ми най-важният ти!\".

 


Според близки и на двамата скарването им ще продължи най-много още няколко дни. Дойчева винаги правила компромиси и преглътвала ергенския начин на живот на Ники. Както ще стане и сега.

54 Коментара

ani

преди 8 години

s vseko izminal den se ubejdavam, che jenata koqto pishe v tozi sait e izkluchitelno GLUPAVA I OGRANICHENA ZLOBARKA!!! Ot vsichko napisano ima 1 vqrno izrechenie, che ANV oznachava Alisiq, Nikolai,Valeri. Samo che Valeri e sinat i maloumnici protivni! Kolkoto i da q pluete horata q haresvat. I nqma nujda da se chekne po cql den na trevata i da se snima, za da q zabelejat!!!!

Коментирай

Haha

преди 8 години

Hahahahahahahahahahaahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

Коментирай

6767ttt

преди 8 години

V e imeto na sina i maloumnici

Коментирай

Hahahahhaha

преди 8 години

Аз не се изненадвам ама хич вече...При положение,че жената пише-Валери,ти си моето слънце-и те изтряскват статия,че Ася е влюбена отново в бившия си без да се замислят ама хич,че детето и също се казва Валери,не ме изненадва нищооо.Тъпотия след тъпотия и то безгранична...От безсилие вече сте се сбръчкосала драга.Ася ако не пуска 1-а седмица снимки ще пукнете от глад.После Николино на твой гръб хората си правели реклама...хахахахахахахахаааааааааааааааааааааааааахахаххахахаххахахаххах

Коментирай

TAKAAAAA

преди 8 години

TAZI PODMETKA NON STOP ZVANI NA BOJINOV I MU GOVORI SRESHTU NIKOLETA.TOVA MI GO KAZA BANDELOVSKI KOITO VSQKA VECHER E S VALERI.ISTINATA E TAKAVA CHE ALISAAAA ISKA DA SI VURNE BOJINKATAAAAA

Коментирай

365

преди 8 години

Вие изобщо знаете ли за какво служи снап чат?! Много сте зле, ама много!

Коментирай

Ваня

преди 8 години

Смешкииии!!!! Точно си казвам,че един ден не плюхте по Алисия, Галена или Преслава и хоп ето пак измислена новина за Алисия хаха ГНИЛО е побсняла от яд,че Алисия носи гривна с инициалите на Ники М. и сина си и бързо скалъпила тази статия.. ХАХАХА СМЯХ! Изнерички ГНИЛО и ТОДОРКА са за психото!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

A N V........ТОВА СА ИНИЦИАЛИТЕ НА ГРИВНАТА!! А-Алисия N-Ники V-Валерко,синът на Алисия!Не зная,какво печелите с това,да се опитвате постоянно да злословите по адрес на Алисия!Хората,които я харесват,няма да спрат да го правят,това е ясно!

Коментирай

а значението на двете нули 00 (WC) означава николета Лозанова хахахахаха

преди 8 години

Някоя селяндурка пак истерясва на тема Алисия ;))))))). Ама и за Божинов да се отнася,та той е свободен мъж, а и имат дете с Алисия, така че не виждам нищо нередно и негови да са инициалите. Със сигурност Валери дълбоко съжалява за изгубеното си време с празноглавата Лозанова която благодарение на него или по точно парите му, успя да се превърне от грозното пате почти в лебед, казвам почти защото няма класа, стил и излъчване, има скули виснали до джуките, перчем който вее най гордо от 3 косъма и куп пластични операции ...ХИХИ. А Алисия вече разбрахме Хотарена, не е нужно постоянно да го натяквате че е желана и от двамата и от Н. Михайлов и от Валери Божинов..дали пък не си дават време с Божинов ...айде марш, пишете статия хаха.

Коментирай

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХА

преди 8 години

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АХАХАХА НЕ ЧЕСТНО, АМА КОЙТО Е НАПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ ОПРЕДЕЛНО ПТИЧКА МУ Е ИЗЯЛА МОЗЪКА, ТОЕСТ ТОВА ЩЕ ЕДНА БЕЗМОЗЪЧНА АМЕБА. А ЗАЩО ПЪК ИНИЦИАЛИТЕ ANV ДА НЕ ОЗНАЧАВАТ АЛИСИЯ, НИКОЛЕТА ,ВАЛЕРИ ААААААААААААХАХАХАХАХАХХАХА!!!!!!!!!! БРЕЙ ТАЗИ АЛИСИЯ БЕ, ТО БИВА БИВА ДА ВИ Е МУЗА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ТОВА Е ОПРЕДЕЛНО ЛУДОСТ.

Коментирай

mdjhh

преди 8 години

Mnogostradalnata Genoveva pak e napravila krave6ka mutra.Kak ne moje da se seti,4e na horata im pisna ot stradal4eskata i mutra.

Коментирай

малоумницааааааа М. Грозева и педераса Митко

преди 8 години

По-малоумно съчинение по картинка не бях чела! Многооо ви се иска да са скарани или да ги видите разделени, но не ви се получават мечтаните драскания. Показва гривна с инициалите на най-важните си хора, а то е ясно кои са. И с това затвърждава, че е ИМЕННО ЗАЕДНО С МИХАЙЛОВ- обичат се, държат един на друг, колкото и да му приписвате други жени. Жени много по света- важна е ЛЮБИМАТА! А, тя е незаменима! Духайте супата и мечтайте!

Коментирай

блаа

преди 8 години

На мен Божинов ми каза, че Алисия много му липсва и, че такава невероятна жена понече няма да си намери. Вярваш ли ми? Ама какви идиоти само има в този сайт.

Коментирай

ха хахаааааааа

преди 8 години

Изкефи ме коментара! Браво!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

ANV-АСЯ,НАСКА-майка и,ВИКТОР-ВЕЧНИЯТ ЛЮБИМ-така добре ли е?

Коментирай

Amazing Alisia

преди 8 години

Това е Алисия! Натурална!Без макияж и всичко изкуствено по лицето и главата- мигли, коси, тонове кит и като добавим лъскавите парцалки Николета го докарва до работа в цирка ( шут). Едни и същи пози или разкрачена с увиснала вечно долна напраскана джука, като конска путка или лазеща и влачеща се като себеподобните нея - влечуги и животни, с тъп и безизразен поглед в страни. За друго нищо не става. Алисия-красива, нежна, жена с достойнство и успешна кариера, жена с излъчване. Жена с образование. Умна и красива! Иска ви се да сте на нейното място, но не ви се отваря парашута! Затова избивате комплексите си в смехотворни и глупави драсканици. Дерзайте, това ви е храната!

Коментирай

kosmaata alisia

преди 8 години

matakosmata da si opravi vejdite.

Коментирай

майко мила ! да се смееш ли , да палчеш ли? ха ха хааааааааааааа

преди 8 години

Не, не мога повече, честно! Тази или този , които драскат в този сайт са наистина с умствен потенциал на АМЕБА. Е, няма такова малоумие!!!! Честно!!!

Коментирай

духай

преди 8 години

Веждите на Алисия са си много добре. Николета да си поогледа в огледалото нейните вежди, че Буги Барабата е подал иск в съда за отнемане на лиценз - вежди! А, ти шматко, духай във всички посоки.

Коментирай

1

преди 8 години

Курвата как си дърпа банския нагоре да и се очертае путката.

Коментирай

вс

преди 8 години

Тя никога не би се показала без грим, защото положението е много зле. Изключително суетна жена е противно на това, че е с доста посредствена визия.

Коментирай

aide pak

преди 8 години

abe kakvo varvi6 sled vseki komentar i sere6 be? i kade namesva6 nikoleta,6to pak si misli6 4e nqkoi mu puka zanikoleta i kato ne haresva asq momentalno primira po nikoleta.boli gi fara horata za nikoleta,pena,gena i o6te kup drugi mastii.sega komentirame asq,statiqta e za neq,ne zanikoleta.vas samo nikoleta vi e s typite kratuni.

Коментирай

Алисия е винаги с една крачка напред

преди 8 години

Умря Курволета § СИЕ от злоба и завист, че Алисия е жена обичана от двамата мъже, които са тъпкали Курволета и които тя е обичала най-много- Ники и Валери, а сега е жалък лазещ миндил, каквато винаги е била. Забрави проститутката на чии гръб си направи реклама точно тя. Забрави,че я поръча , като проститутка Валери в Италия и неграмотния , като нея Божинов с добро сърце и душа се влюби в нея. Ами те професионалистките са обиграни и знаят чалъми и похвати с мъжете. С това си вадят хляба, а тя поръчаната проститутка му разби семейството и остави сина му да израства нещастно без присъствието на баща си. Прикотка го да я заведе на всички екзотични дестинации, да се ожени за нея и да забременее , за да си оправи живота. И успя! Та, не знам проститутко, Лапнипишкова, кой на чии гръб си направи кариера и имидж. И като пишеш тези неща в профила си проститутко долна , малко се замисли коя си и каква си. Ти си едно ГОЛЯМО НИЩО, лансирано от твоите ебачи.И това ще секне в скоро време.Тогава ще ти гледа цяла България сеира и позора..

Коментирай

Папараци

преди 8 години

Алисия да пита дружката си-Алексчето8826 точно как стоят нещата между нея и любимия и Николайчо-много са интересни!!!!!!!!

Коментирай

дърта курва алисия

преди 8 години

Много е гадна и гнусна тая.Като вземе да се джундрии цупондри и да се прави на кифла,а всъщност е дърта сбръчкана стафида с голяма гадна уста и конска челюст,множество брадавици и инфантилен поглед.

Коментирай

do aide pak

преди 8 години

Абе ти ли ще ми кажеш, за кой ще пиша бе, курво мръсна? Я стига си срала под всяка статия за Алисия, под инад всеки коментар. Къде си ти мършо миризлива, къде е тя? Я се замисли? И какво, като драскаш тези глупави коментари и едно и също. Не излизаш от сайта и чакаш само статия за Алисия да се покаже, за да се разпениш и далдисаш тук. Кой те ебе за слива червива теб? Явно си много обсебена от Алисия и завистта ти те унищожава, а злобата те е разяла отвсякъде. И ти личи по драсканията, колко си злобна и зла. важи и за двата рода, въпреки,ч е ако си от УЖ мъжки род, можем да си представим тогава , какъв мъж си! ха ха ха ааа Аман от прости, злобни и завистливи курви и педали тук!

Коментирай

da pita

преди 8 години

kakvo da pita asq,to ne se li vijda kak sedqt ne6tata.idi si ela si,tri,4etiri godini i ni6to.mnog e seriozen kam neq nikolai4o i tolkova q obi4a,4e za 4 godini vrazkata im nqma nikakvo razvitie.

Коментирай

ab

преди 8 години

Точно пък ти ми звучиш , като Курволета. По-суетна от нея на този свят =няма. А и тя е тази която няма собствен почерк и стил. Вечно някой копира, вечно някой имитира. Тъпа и необразована жена. И да, Алисия е абсолютно натурална на тази снимка, колкото и да не ти се иска.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Алексчето се люби и тя с Николайчо!

Коментирай

ni6to ni6to

преди 8 години

Neka se lubqt horata.Tq Asq eliberalna i 6irokoskroena.Nali ve4e e darta i na godini po dobre da si zatvarq o4ite i da se pravi che ne gleda kade hodi NiKOLAI4O,4e ako ne e toi koi 6te q vzeme,takava bradata,kosmata,zabata,runatava.

Коментирай

до проститутките от Папараци

преди 8 години

Абе какво си седнала тук да плачеш на чужди гробища? Май твоята връзка,ако изобщо имаш такава, (дълбоко се съмнявам), защото една обичана и интелигентна жена не би седнала да одумва и да плюе другите. Тя има други приоритети в живота и е просто ЩАСТЛИВА! Няма време да злобее и за завижда, още по-малко да злослови по адрес на друга жена. Това ти е достатъчно! Тук ще си и останеш! Нещастници!

Коментирай

ujas

преди 8 години

Аз виждам гривна с иницияли.А как решихте,че са скарани и как ги измислихте другите тъпизми не знам.

Коментирай

do dvuli4nata tapa4ka

преди 8 години

Mi ti 6to odumva i plue6 ma,parca? Ili iska6 da kaje6 4e ne si pisala pod statii za Nikoelta i ne si plula ,a?????? va6la,mnogo znae6 ti,koi semeen,6tatsliv ,samoten i t.n

Коментирай

Gorgeous Alisiq

преди 8 години

Алисия е била и ще бъде! Обичат я и двамата и мъже в живота! Другите, само лижат парчето след нея..... ха ха ха ааааааааааа

Коментирай

до тъпото парче против Алисия

преди 8 години

Ти освен, че си простo си и неграмотнo. Май не смогваш тук на всички коментари. Мноого тъпо циганско парче си! хахаха И ти личи!

Коментирай

до перкото

преди 8 години

Турска циганко, мен за сведение ,никога не ме е интересувала Николета просто, защото няма за какво. И няма за какво да я одумвам, Тя сама говори за себе си и хората я знаят коя е и каква е. Може само да си мечтае да се сравнява с тази и онази. Пари и слава не правят стойностен човека!

Коментирай

земя широка , удържа всички ха хаааа

преди 8 години

Николета, Тодорка, Джинка § Сие сън не ги хваща да заспят от Алисия. Xора без собствен живот, чак започнаха да живеят чуждия такъв! Май не излизат от този сайт...

Коментирай

da da

преди 8 години

Ako si misli6 ,4e kato pi6e6 na kirilica si mnogo gramotna,mnogo se laje6.Turska ciganka e maika ti qvno,kato gledam mnogo te e sram ot proizhoda ti i samo za tova pi6e6.Az problem s tova nqmam.Tozi sait ne e pose6tavan ot men pove4e ot mesec i nagore,no kato gledam ni6to ne se e promenilo.Ti pak si tuk i navqrno i tuk 6te si umre6,za6titavaiki i 4etkaiki renometo na baba Alisia i sipeiki jla4 i pumiq pod statiite za Nikoleta.Razbirase,4e pi6e6 i plue6 i ogromna 4ast ot komentarite i za Alisia iprotiv Nikoleta sa tvoi.

Коментирай

айде бе

преди 8 години

айде бе,не я интересувала Николета.Ти сън не спиш бе момеееее,само Николета ти е в празната,промита от чалга тиква.

Коментирай

хи хи хи

преди 8 години

Много златотърсачки и Курволетини фенове им се иска да лъснат бастуна на Михайлов, или тайничко си мечтаят да ги сполети съдбата на Курволета, както оплете Божинов , и де ли се надпреварват да плюят Алисия. Запомнете, Михайлов не е Божинов. Нямате шанс просто. Нищо не хващате! Еднодневки сте! Или само за гаргара ставате.

Коментирай

голяма невръстения

преди 8 години

Нещастнико, натам ми миришат нещата! Ти, ако не си влизала от месец, аз пък влизам за първи път , колкото и да не ти се вярва. Не знам до кой пишеш и към кой се обръщаш, но си наистина много елементарен/а. Една ангажирана и щастлива жена никога не би седяла с този сайт. Аз , нито съм циганка , вероятно визираш себе си и най-вече манталитета ти, нито живея в България. Ти, само можеш да мечтаеш това! Имам престижна професия и образование, тук се забавлявам в работното си време, защото съм си шеф на себе си. А,. ти явно притиснат/а от неволи , нещастия и неблагополучия в живота седиш тук и избиваш комплексите ти. Стой си не ми пречиш! Нито пък ще спреш кариерата на този или онзи одумвайки ги. Чак ми става жал за теб , нещастнико!

Коментирай

до тъпото парче

преди 8 години

Хайде избирай какво си- Дърта бръкма, избиваща комплекси или гнусен нещастен педал. И в двата случай изключително злобно, завистливо и нещастно парче! Ти си знаеш! При всички случай, мен не ме бръсне това!

Коментирай

достоверно

преди 8 години

Божинов е изпратил Алисия и Валерко на почивка и тези снимки са от почивката, както изпрати Николета с Никол в Турция. А, тя изпраща целувки, до кого- само те си знаят. :) Важното е, че е щастлива повече от всякога. Разделяйте ги , ако искате всеки час. И да, обичат се много, ако това ще ви успокои. А, тя цъфти напоследък! Много 20 годишни могат само да мечтаят да изглеждат така.

Коментирай

Deb

преди 8 години

Дърта пръдня станала още върти момичешки интрижки и курвенски номерца. Така мъж няма да ожени за себе си.

Коментирай

дааам

преди 8 години

Еднодневките могат само да завиждат на жени като Алисия уважавани и обожавани от половинките си. А коя е нейната ;))))))))) едва ли бихте научили точно тук :D. И дали е скарана или не също..така че само си драскат тук, а и нали знаят че със заглавие крещящо АЛИСИЯ всеки отваря страницата та....такива работи.

Коментирай

Tova e Niksana :D pak postva komentari :D

преди 8 години

Hahahahahah nikoletche zashto si tolkova obsebena ot Alisia. Tova e mnogo tejko breme, koeto nosish !!! Non stop za neq mislish , to ti lichi po komentarite, koito puskash sama tuk! Moje li takova neshto ,pogledni se i ti si hubava , tova che nikoga nqma da si Alisia e samata istina i kolkoto po rano se ubedish sama,tolkova po lek shte ti stane jivota . Iskati se da si parva , i misulta che tq te prevuzhoda te susipva ! Tova si e sindrom na bolno ambicioznite jeni! I prechi edinstveno i samo na tqh ! Lots of love And peace

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Мила Николета, ти освен, че не си се научила да пишеш на кирилица и не владееш латиницата по прдназначение, т. е. да я ползваш като азбука за чужд език, явно не си в състояние да контролираш и изказа и емоциите си. Продължавай да пишеш на "ма", да ползваш думички от речника на перачките и продавачките на риба и да да гледаш умно докато в слушалката ти диктуват какво да кажеш в разговор на живо. О, и не е зле да пратиш новоизпечената госпожа Горанова на курс по ортография. Излага така най-вече себе си. За теб и твоите възможности сме в течение.

Коментирай

Малоумници

преди 8 години

Имам чувството, че тези малоумни статии се пишат от 11-12 годишни тинейджърки. Но дори и те биха ги написали по-добре, отколкото авторите им. И ако на това му се вика журналист, то аз съм кралицата на Монако! А Гнусолета НЛО-то да вземе да се скрие, че от нейните поръчкови статии, липсващ ум, голямата й злоба, гъз и пластмасови цици на народа му се повръща вече от нея.

Коментирай

Простата истина

преди 8 години

Алиске, добре, че Николета ти взе мъжа, за да може ПР-ът ти вече 5 години да е свързан почти изцяло с Николета! Ако не беше тя, отдавна да са те забравили хората ... щеше да си станала като Гергана, ако се сещаш коя е! :))))))

Коментирай

точно

преди 8 години

Добре, че беше Алисия, за да се прочуе покрай кражбата на мъжа и ПРОСТИТУТКАТА КАРАДЖОВСКА- НИКОЛЕТА! Алисия и тогава и а след си беше известна певица. Различка, красива, талантлива и много успешна. Песните и феновете и, са доказателството за това! Николета си беше проста , неграмотна и необразована и към днешна дата си е същото арогантно, селско парче. Тъпунгер. Никакво развитие. Ако някой ми каже, че има успешна кариера... Питам! Къде? ....ха ха В чершафите на Шиши, Фики, Марто, Барека, Главата, Перуката, Очите и безброй и безчет... няма да ми стигне лимита за опис тук. Това е! Проститутка си беше и такава ще си умре! Нищо повече!

Коментирай

Искрен смях

преди 8 години

ХААА-ХААААХАААААААААААААААААААААААААААААААААА--ХАХ-ХАААААААААААААААААААААААААА ... Колко много много си далеч от реалноста и истината. Не е истина просто.... ХААА-ХААААХААААААААААААААААААААААААААААААА....

Коментирай

това е твоята истина -нерщастник

преди 8 години

Най-вероятно не си си взел дозата... Алисия прави страхотни парчета, пее, развива се и има големи успехи, защото ПР и правила Курволета!!!! Да се смее ли човек, да плаче ли!?! Една проститутка от калта , поръчана на адреси от мутри и мастити- играчка на всеки с пари, КАЗВАМ ИГРАЧКА( не любовница, не приятелка, не любима), която на чужд гръб вече години наред прави ПР , за да не бъде забравена, защото няма с какво да бъде просто запомнена. Е, трябва да не си със всичкия си , когато пишеш този коментар. Цяла България знае простата истина.

Коментирай

До: "това е твоята истина -нерщастник

преди 8 години

Евала за коментара. По-точно не може да се каже.

Коментирай

не е истина колко тъпо парче си "Deb"

преди 8 години

Аз все си мислех,че жена се омъжва..... , но явно си педал нещастен на теб ти идва да се жениш. Е, ще има да почакаш. Умните хора на днешно време не се ЖЕНЯТ. Живеят на семейни начала, което е абсолютно същото. Брака не и подписа не прави семейство. Живият пример- Лозанова и Божинов. Християнските ценности не са това, което бяха! Дали е за съжаление или за добро... всеки само избира пътя! И има право!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.