Нов скандал: Тризначките сътвориха чутовна глупост

02 Август 2023, 11:00


Скандалите около тризначките Вяра, Надежда и Любов не стихват. От години 6ившите брадърки живеят в Англия. Една от тяв - Любов се завърна от острова за да кръсти дъщеря си Виктория. В Църквата се събират всичките й близки. На събитието обаче не присъстват сестрите й.

Любов от години има търкания с Вяра и Надежда, пише България Днес. Отношенията им ту се оправят, ту развалят, но изглежда една от сестрите е зачеркнала останалите две. Вяра и Надежда години са просякини в Лондон, докато сестра им си има мъж и няма парични проблеми.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лондон
преди 2 месеца
-16
Няма да се променят, ще гледат мекото и работа няма да хванат, затова и сестрата им не ги поглежда, нека работят нека видят как се изкарва хляба, а не да чакат на помощи всичко е до време. Що не се върнат в България, срам ги е ! То Лондон му е писнало от такива клошарки ! Квачки !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди 2 месеца
-7
Такива срам нямат.Януари 2020 година журналистът Мартин Карбовски им изпрати пари, за да се върнат в България след техни излияния как бедстват там.След като се прибраха уж имаха намерение да работят, но само месец по-късно се върнаха обратно в Англия. Та по-добре там да си стоят тук няма кой да им дава пари наготово както те очакват.
Ум умува, ум царува, ум патки яде.
преди 2 месеца
-6
Две разсипани съдби,два провалени живота. Вяра и Надежда изглеждат потресаващо окаяни , просят по сандали,мъкнат багажи ,от пари и слава до просешка тояга.Господ да пази всички ни,живота е коварен и жесток.Че са глупави,глупави са,но никой не заслужава да бъде на улицата,дори животните,камо ли човешки същества.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
-5
Изборът си е техен изцяло.Като не искат да работят за да имат доходи и подслон ще са на улицата. Предлагана им е работа от сънародници в Англия неведнъж,но те се имат за ''звезди'' и не им се работи.
Жоо
преди 2 месеца
-2
Значи другите две в най скоро време ще ги видим в някой порно филм как обслужват анално някой тираджия....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
не се крият
преди 2 месеца
-1
Истина е. Двете обикалят Лондон по цели дни като си мъкнат огромни торби или куфар навсякъде с тях. Не се крият, всекиден си пускат снимки от най-забележитрлните места, събития и улици на Лондон. Забавляват се. Личи си, че се обличат както им падне от дрехи-дарения на църкви и благотворителни организации. Ядат и спят каквото и когато могат от просия и благотворителни организации. Вече изглеждат състарени лелки, много отслабнали, но все още нервни, трепереши и говорещи бързо, грубо и троснато. Не се хващат на работа обаче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени