Новата любовна двойка е тук! Прясно разведен национал заби красавица от Министерския съвет!

https://hotarena.net/laifstail/novata-liubovna-dvoika-e-tuk-priasno-razveden-nacional-zabi-krasavica-ot-ministerskiia-savet HotArena.net
Новата любовна двойка е тук! Прясно разведен национал заби красавица от Министерския съвет!

Футболистът Георги Пеев, който от началото на годината е разведен, заби хубавица, работеща в Министерския съвет, научи HotArena.

 

Новата изгора на национала се казва Цветелина Иванова, а близки до спортиста разкриват, че в момента той е по-щастлив отвсякога. Странното е, че двамата са избрали да крият любовта си на този етап.

 

Цвети е пуснала няколко снимки във Фейсбук с него, но е прикрила лицето му със сърчице. В профила на Пеев в Инстаграм пък виждаме единствено снимки на двете му дъщери от брака му с Боряна, както и от ергенски запои.

 

Приятелка на Иванова наскоро издаде чрез фотос, че всъщност двамата са заедно.

 

Припомняме, че Пеев получи удар под кръста от Боряна, с която имаха 17 години съвместен живот. Тя пожела развод, след като той трябваше да прекара известно време в Русия, тъй като бе трансфериран в „Амкар“. Тя му заявила, че не можела да живее по-този начин, макар че откакто е с него, Бори не е подхващала никаква работа и няма ден трудов стаж през този период. Двамата имат две дъщери, с които Георги не спира да хвали в социалните мрежи, тъй като го правят наистина горд татко.

 

 

 

18 Коментара

ВИЛИ

преди 5 години

НЕ МИ СЕ ВЯРВА, ЧЕ Е С ТАЯ БАРАКА !!! ТЯ ЦВЕТИ Е ПЛАТЕНА ПРОСТИТУТКА !!!! ГОШКО СИ Е МИЛИОНЕР В ЕВРО...ВИКНАЛ СИ Е ГИ Е С ОНАЯ ГАБИТО И ИМ Е ПРЪСНАЛ ГЪЗОВЕТЕ !!!! ПЪЛНО Е С ГЛАДНИ ПРОСТИТУКИ В СТРАНАТА!!!!

Коментирай

киро

преди 5 години

тази прилича на разпран юрган, мазна, увиснала и стара

Коментирай

milana

преди 5 години

Brawo mnogo si otivat i izglejdat naistina shtastlivi!

Коментирай

георги

преди 5 години

еее Проститутка пък работи в Министерсвото , как пък една къде се е хванала с някой известен не написахте че не е проститутка и че не е грозна

Коментирай

xaxax

преди 5 години

ПРЕДИ МОЖЕ ДА Е БИЛ МИЛИОНЕР АМА СЛЕД БОРИТО ГО Е СТЕГНАЛ ДЖОБА

Коментирай

xaxax

преди 5 години

xaxaxax ti ot kyde znae6 che e s gabito da ne im sledis6 profilite a sigurno si bil tam da widi6 kak im gi pryswa

Коментирай

kotio

преди 5 години

bratle,kato q vidim kak se oblicha i kolko plastmasa e nabluskala po cici i ustni4ki...edva li ba4ka w min syvet!!! luha na evtino i poshlo!!!!

Коментирай

seiko

преди 5 години

Kak ne vidyah edna yaka putka da se e snimala s nqkoi muj na tezi arabski pyasaci? Vse sami,,vse sami po tiya pochivki po Arabskite dyrjavi? i kato se vidi edna takava macka s takiva snimki..rebusa izliza!

Коментирай

Cveti

преди 5 години

E taq kurvvq da beshe hvanala nekoi s pari toq sled razvoda alkoholik ne ostana s edin kiorqv lev 6z

Коментирай

F

преди 5 години

Добре,че е фотошопа та да си смали носа и да си оправи усмивката и извивките. На живо е..... Работи в магазин за дрехи,а не в Министерски съвет. Беше на квартира в Дружба. Жалко е,че момичетата в днешно време искат да станат известни на всяка цена,чак и статии да си плащат.

Коментирай

Ne na zavistta

преди 5 години

vinagi loshi komentari kak edin pyt ne se napisa che sa qki che momicheto e hubavo !? Da se obicaht i da sa shtastlivi tq gree ot shtastie i izglejda dobro momiche

Коментирай

Peev

преди 5 години

Toi peev e strashen bokluk i skoro taq shte go zareje devoika sladka zabludena

Коментирай

михаела

преди 5 години

От прочетените Ви злобни коментари,които се разрастват като обрив,се чудя как така тази неизчерпаема енергия отново е впрегната в злия български гений?!? Съвсем друг е въпроса, дали въобще си заслужава да обръщаме внимание на оценки,дадени гневно,неумерено и крайно! Една от негативните черти на нашето поколение е да съди някой за това как той живее живота си! Поговорката "не е важно аз да съм добре,важно е Вуте да е зле",започва все повече да навлиза в ежедневието ни! Много хора,като тук изявилите се,запълват деня си с интересно пресъздадени истории и набези за хора,които изобщо не познават,и същите тези хора изобщо не поглеждат себе си и това как те с нищо не превъзхождат другия! Много е лесно да критикуваш някой,да го съдиш и да се присмиваш,но никой не извървява пътя на другия! Как да очакваме,че измежду псувните и клеветите ще се роди мощна и смислена духовна среда,която да даде нов хоризонт!?!? Цвети и Жоро,изглеждате щастливи,обичайте се и не обръщайте внимание на хорската злоба!СТРАХОТНИ СТЕ!!!

Коментирай

djidjo

преди 5 години

neee absurd ...maika i bashta i ot brane na chereshi v Kustendil li sa i platili pochivkite i viziqta....sujalqvam no za men Boranq e 100 klasi pred tazi devoika....neznam kakvo i haresal tq nqma nishto istinsko v neq....prosto Jorka,mnogo se izloji ochakvah mnogo poveche klasa v jenata do teb....

Коментирай

джиджо

преди 5 години

Добре че беше Жорката та Борянчето да има този вид на отпочинала и класна жена след като не е работила и ден и накрая му взе всички пари и е много класна ,хитра -да ,но класна -не ! а визия - лошо че в бг смятате всяка подържана жена за не истинска и това че имаш хелорон не те прави не класна и Боряна има и силикон има и съседката ми има силикон и филари и Лили Иванова Има и повечето актриси имат стига тесногръдост

Коментирай

преди 4 години

Коментирай

преди 4 години

Коментирай

Емил

преди 3 години

Еее мъж съм не ми харесва като хралупа е. Имам поглед върху жени, но това е осакатено момиче, гладно за по лек живот. Какви красавици се подвизават този Маймун да бяга щото, таз уста с тая циганска ограда няма да я бъде а носаи е като черешово топче бах твойта кожа уродлива и все пак живи и здрави и Георги не е много угледен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.