Новата на Благо е на 20г. (Златка остави прелюбодееца гол като пушка)

https://hotarena.net/laifstail/novata-na-blago-e-na-20g HotArena.net
Новата на Благо е на 20г. (Златка остави прелюбодееца гол като пушка)

Благой Георгиев избягал в Азия с 20-годишна девойка. Новата на бившия футболист е наполовина на неговата възраст. През декември Благой навърши 40 години.

 

Мацката която раздели Джизъса и Русата Златка, съвсем скоро е завършила училище, писа „България Днес“. Не за първи път Георгиев се хваща с доста по-млада жена от него. Преди години той имаше връзка с моделката Куини-Алис, а момичето още беше ученичка, когато се залюби с бившата звезда на националния отбор по футбол.

 

Новата мадама в живота на Благо упорито е крита от него. За да не се разбира коя е новата жена в живота му, Джизъса я замъкна в топла страна в Азия и не прави планове да се връща в България.

 

Приятели на Джизъса са категорични, че сегашната му половинка е истинска красавица. Момичето е от заможно семейство. Таткото на гаджето на Благо има хотел във Велинград.

 

В същото време се заговори че плеймейтката Златка Райкова е оставила гол като пушка Благой Георгиев, след като той й изневери с друга. Райкова прибрала всичко, което Джизъса успя да придобие след като бе позорно изгонен от Русия от предишната си жена Есмер.

 

 Според запознати апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат малкия си син, е бил записан на името на Златка и сега остава в нейно владение. В последните година те се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца, пише „Телеграф“.

10 Коментара

007

преди 2 години

Благо му е кеф да си чеше кайсиите,но трябва да се замисли,че няма да е млад цял живот.Такива като него хоцкари обикновено стареят сами.Децата също предпочитат майките като пораснат и се осъзнаят,че ги е лишил от нормална семейна среда.Ролята на бащата е голяма след бебешката възраст,а той никакъв го няма.За това не мисли никой,но този момент идва неизбежно.

Коментирай

хахахах

преди 2 години

Най ми е смешно как простата Златка си мислеше, че е намерила мъжа и той ще бъде с нея завинаги.Хаха.Остави онова момче дето даже и брак и предложи, за да се хване с тая мъжка курва, обременена с хиляди предишни връзки, деца и останал без пари.Натресе и и на нея едно дете, което само да си го гледа и отиде пак по живот.Даже се репчеше Христина каква била хахаха.Виж си долния курвар с който си се хванала, никой не е виновен освен той, че е като разгонен пес и ръси деца дето после зарязва.Ама той е известен ама той това онова, направо то вече е смешно колко прости селянки има.Сега ходи и се натискай с тоя и оня да си лекуваш нараненото его.

Коментирай

сиси

преди 2 години

За да живеят в такава среда децата са виновни и майките.С какъв акъл се хващат с такъв и му раждат деца, като виждат че си е курвар?Той вече отдавна е изпусната работа, едва ли ще се промени.Ама ти като го виждаш как зарязва всяка жена и дете докато е още малко с какъв акъл му раждаш и ти.И разбирам да е някой дето не се знае , но той е публична личност и всичките му връзки са на показ и се вижда как не може да бъде с една жена.Аз това не мога да си го обясня.Изглежда всяка която се хване с него си мисли, че е много прекрасна и невероятна и че той с нея няма да постъпи така.А както се вижда с всяка постъпва така, защото това вече си е модел на поведение и характер и няма значение коя е жената.Тоя ако ще да е последният мъж на света не бих била с него, с опашка от сто деца и жени и курвенски характер дето само му шарят очичките за поредната.

Коментирай

Не са виновни само майките

преди 2 години

Жените като решат да родят дете на някого ги води мисълта за семейство и бъдеще( поне в 90%).Той много пъти в интервюта е казвал че си обича децата.Да,но ти не си там и ги лишаеаш от елементарни всекидневни разговори,преживявания и т.н.Защо тогава правиш деца- това е чист егоизъм?Разбира се понякога хората се оказвс,че не мигат да живеят заедно,но щом това се случва 3 пъти,то е ясно в кой е проблема.

Коментирай

Hihi

преди 2 години

Благой Георгиев има нужда от лекарска помощ. Не е нормално да е толкова влюбчив и така бързо да се изпарява тази негова така наречена любов. Много ос гиобичал децата, всички на по 1,2 години ги изоставя. И от рожден ден на рожден ден да публикува колко ги обиичал.Сексуален маниак, Децата имат нужда от целогодишни грижи

Коментирай

Desita

преди 2 години

Тук трябва сериозно лечение. Има си човека диагноза, а за жените които са му вързали да спят с него и да му раждат деца мога да кажа, че и те са диагноза подобна на неговата.

Коментирай

Кат си тъпа овца, гледаща парите

преди 2 години

Това, че има деца от 3 различни жени е само част от психологическия му проблем на този, то не беше с Христина, Лиана, Куйнито, Есмер, Златка и продължава да трупа бройки, а те тъпите и заблудени лелки се хващат на най-старата лъжа: вервай ми, обичам те, ти си единствената.

Коментирай

Благо

преди 2 години

кои сте вие които пишете тия озлобени коментари да се бъркате в чужди животи все едно вие не сте навъртяли бройки с който ви падне?

Коментирай

Истината

преди 2 години

Е,че не са разделени!!!Работят по нов проект !

Коментирай

Сладки

преди 2 години

Ми тя друга коя да му се върже вече. Трябва да е някоя глупава, бедна търсачка на емоции. И той, големия мъж, една жена да не може да задържи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.