Ново 20 от Мариана Векилска: Съжалявам, че напуснах Би Ти Ви!

2981
07 Март 2019, 15:00


Мариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви след 18-годишен стаж за телевизията и в момента се чудела как да възстанови изгорените мостове, за да се върне отново като водеща в телевизията, узна HotArena.

 

Само 2 месеца след като журналистката замина за Брюксел, където бе назначена в една от структурите на Европейската комисия, тя се почувствала потисната и започнала дълбоко да съжалява, че емигрирала извън България. Очакванията й за новото поприще, в което ненадейно се гмурна, се разминавали с реалността, която я застигала, и Мариана изпаднала в тежка носталгия по времената, в които бе сред топимената на БТВ, писа „Ретро“.

 

Вместо да се наслаждава на живота си в столицата на Белгия, да посещава нови места и да радва последователите си със снимки от тях, Векилска се е заела да рови във фотоархивите си като тв водеща. Тя не спира да публикува умилителни снимки от миналото, под които пише тъжни слова. Причината журналистката да не харесва новата си работа на експерт, не се кореняла във финансовите условия, на които се навила да замине за Брюксел, защото вземала значително по-голяма заплата от тази, която й плащали като водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“.

 

По-скоро се сдобила със съмнения по отношение на уменията си и не успявала да намери общ език с колегите си, събрани от цяла Европа, вече прекалено дълго време.

 

Тя все още не успявала да си намери подходящ апартамент, понеже нонстоп била ангажирана в новия си офис, където почивните дни били кът.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рики
преди 2 месеца
0
Хората едва се отървали от това досадно същество
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Молба до сегашните й шефове
преди 2 месеца
0
Молим Ви се, господа, дръжте си я там!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марина
преди 2 месеца
-1
Вчера беше много щастлива ,че обикаляла на много места,а днес вече много съжалява за старата работа!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени