О, свещена простота! След зверски запой Нора Недкова заби кола за 60 бона в лодка (Как Норчето лъже за случая и уникални кадри)

https://hotarena.net/laifstail/o-sveshtena-prostota-sled-zverski-zapoi-nora-nedkova-zabi-kola-za-60-bona-v-lodka HotArena.net
О, свещена простота! След зверски запой Нора Недкова заби кола за 60 бона  в лодка (Как Норчето лъже за случая и уникални кадри)
Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище \"Марина Диневи\" в Свети Влас, съобщи Флагман.бг, позовавайки се на свидетели на инцидента. Екшънът с моделката е станал около 6 часа вчера сутринта, когато тя вече си тръгвала след горещ купон с приятелки на откриването на баровския „Planet Yacht” клуб. Със свой коментар по темата избухна и Мартин Карбовски, който написа във фейсбук:

\"Само важните неща пускаме тука знаете.Плеймейтката Нора Недкова паркира в морето, чака пътна помощ.Нисан Джук струва 60 хиляди лева, но не е амфибия. Какво е амфибия?!:))\".

По думите на очевидци, миската подкарала червения „Nissan Juke” с високите си токчета и убийствена секси рокля с маневра назад, но не преценила ситуацията и се блъснала първо в една от лодките, а след това за малко да потъне в морето. За щастие пропаднала само задницата на автомобила, а плеймейтката изскочила ужасена навън. От потъване я спасила единствено малката лодка в морето, която подпряла Нисана и той не пропаднал в морето.На мястото на инцидента веднага пристигнали полицаи, а през това време Недкова повикала своя приятелка и я убеждавала да каже, че тя е подкарала колата, съобщават още очевидците на инцидента.

Когато видели притеснената секс бомба и приятелката й, полицаите били буквално стъписани, но повикали пътна помощ да помогне на двете дами в беда. Тъй като Нора и приятелката й дали объркани обяснения за инцидента, в момента се изяснява по видеозаписи кой е бил зад волана на червеното возило. Според \"Флагман\" знойната красавица Соня Урумова е приятелката, която прикрила пред полицаите изцепката на плеймейтката Нора Недкова.

Бившата любовна тръпка на Слави Трифонов пък коментира в социалните мрежи инцидента по следния начин: \"Е Откриехме сезона подобаващо! Купонът ни беше толкова щур и горещ, че една от приятелките ми се разгорещи толкова, че реши да охлади задните ни гуми, за изтрезняване! Еее, посмяхме се, айде \"Corona, ciao!\"! Dragana Spasovska Sonya Urumova. И довечера пак!”. (запазваме оригиналния текст, б.ред.) Истината, според очевидци, които са били в съседен автомобил с този на Недкова обаче и съобщиха новината за Флагман.бг, е, че веднага след инцидента Нора побързала да позвъни на приятелката си. Тя само я попитала дали е пила в момента и може ли да дойде веднага. Знойната Соня веднага пристигнала да спаси миската, казала, че в началото на вечерта е изпила две чашки, но вече нищо й нямало. Заради обърканите обяснения на двете секс бомби, полицаите ще изясняват кой е бил зад волана на червеното возило от видеозаписи.

Тогава позвънили на Пътна помощ, а после и на полицията. Първо на мястото пристигнала спасителната техника, а след това и патрулка. Нора Недкова купонясвала в шумна женска компания цяла нощ. Първоначално дамите били в „Planet Yacht”, след което продължили в пиано бара на марината. Една от атрактивните секс бомби, с които Недкова разливала скъпото шампанско снощи, е дубайската принцеса Драгана Спасовска.

15 Коментара

Е.....Ня е мнооого "свястна" и...

преди 3 години

Вчера и гледахме сеира точно на място. Алко-нарко боклук...Сега ако е направила някой лев вечерто ще го пише в бюджета на тая ВИП постъпка. Още се смеем долу на неин гръб

Коментирай

Селест

преди 3 години

Ейййй колко жалко , че не се е удавила беее!!! Тюююю тая паплач все оживява!!! Няма ли да пукне най-сетне!!!

Коментирай

я

преди 3 години

господ и дал толкова акъл колкото да се одави...

Коментирай

киро

преди 3 години

Хаахахахха събрали се отбор проститутки да купонясват в наркоманското свърталищя . Най вероятно Недкова била пияна и дрогирана и нормално да търкулне колата . А дОбайската принцеса , която не е никаква принцеса , а най обикновенна компаньонка в Дубай и лапа на резаците и туристите в дОбай най вероятно е тук да зариби някои момиченца да е последват там и да работят за нея . Нали се беше появила новина с скрийншот как се уговаря за пари с клиент .

Коментирай

4444

преди 3 години

Тая е един голям виц. Освен да се посмее човек няма какво друго.

Коментирай

Gabi

преди 3 години

Nora e kuha gadulka s intelekt na toster

Коментирай

Маник

преди 3 години

Господи, прости им, те ме знаят какво правят!

Коментирай

Сиси

преди 3 години

Тоя дърт нисан жук струва не повече от 15-20 хил. Кви 60 хиляди? А и тая проскубана лисица кои ще и купи скъпа кола, мен ако питате и тая и е много. Трябва да кара някой Опел от 90-те по ще и приляга на визията и интелекта които е нулев, даже може да гони маршрутката или да върви пеша.

Коментирай

Aszzz

преди 3 години

Това е едно от най-тъпите копелета евър!!! Куха на гъдулка

Коментирай

Калибра

преди 3 години

Не обиждайте моля опелите от 90те! Супер коли са, с тая кранта и махаренце и е много!

Коментирай

Хахаха

преди 3 години

Смешния,жалък гном лъже в стори в инстаграм,че не била карала тя, ами нейна приятелка. Ама то толкова тъпо това същество,че си мисли,че някой ще й повярва.Ама сега заслужава да й отнемат книжката,да й се хареса.Бившата любовна тръпка на Трифонов, то пък много престижно да си любовна тръпка на този ходещ мъртвец!Ужас!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Кажи и плейЛейка и повече не я обиждай.

Коментирай

ДААААА

преди 3 години

пише се с У ...

Коментирай

ДААААА

преди 3 години

Факт е,че от всички плеймейтки,откакто съществува този конкурс тая Нора е най-простата и противна жена.Глупава,проста,полу-малоумна,неграмотна и т.н.ТАЯ Е НОМЕР 1 по тъпотия..А този,който и е разписал дипломата за виШу УбразУвание трябва да бъде наказан публично.трябва да се знае името му...Как това същество,дето няма никакъв речник си е взело изпитите?Риторичен ми е въпроса...то е ясно как...Жасен-ужаслон,както казва Мечо Пух !!!

Коментирай

......па

преди 3 години

Всичко до една плейЛейка са като нея.Иначе нямаше да се явяват в конкурсчЕ за играчки на первезни дъртаци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.