Образцовата „майка“ Джулиана копае дъното: Илияне, ти си селска пръчка, новият ми ще ме шпори яко!

https://hotarena.net/laifstail/obrazcovata-maika-djuliana-kopae-danoto-iliiane-ti-si-selska-prachka-noviiat-mi-shte-me-shpori-iako HotArena.net
Образцовата „майка“ Джулиана копае дъното: Илияне, ти си селска пръчка, новият ми ще ме шпори  яко!

\"Откакто съм се разделила с теб, либидото ми се вдигна двойно. Само с малки (б.а. - най-вероятно визира секс). С теб се чувствах все едно сме дърти съквартиранти. Сега е страшно!\" Това обявява в запис жена, чийто глас изключително прилича на Джулиана Гани. Разговорът бе разпространен от бившия на силиконката Илиян. В него се чуват, меко казано, шокиращи неща.

Бизнесменът признава, че се радва на бившата си половинка, но й отвръща, че не може да прави постоянно секс. А още повече пред малкия им син, който щял да се травмира, ако през ден вижда майка му да се натиска с друг мъж.

\"Детето е малко, не разбира - отговаря му жената от записа, за която се твърди, че е Гани. - Мъжете, като ме видят, и се надървят! Новият ми няма да е различен всяка седмица. Ще е един и ще ме шпори яко!\", казва тя на Илиян.

Бизнесменът твърди, че е потресен от думите на Джулиана в последно време, които според него са лъжа. Кръшната мадама заяви преди дни, че Илиян не й дава детето. Това според него не отговаряло на истината.

\"Лично аз й се обадих. Молих се да я взема, откъде и да е, за да се съберем тримата - аз, тя и Давид. За да може детето да ни види заедно. Тя ми се изсмя и отговори \"Да бе, да, на твоя територия\", споделя Илиян. Той обясни, че Гани е идвала само веднъж в Монтана. По думи на Джулиана това се е случвало два пъти. \"Дойде, нахлу във фитнеса, направи панаир и си тръгна. Не искаше да види детето, а да ми го отнеме\", споделя Илиян.

Селски пръчки

\"Всички се чудят какво съм правила с такава селска пръчка като теб.\" Това са думи, за които се твърди, че са на Джулиана Гани към Илиян Найденов. Те се чуват в един от записите на бизнесмена.

Силиконката на няколко пъти заявява, Илиян я травмира с думи. \"Не ме заслужаваш дори за половин час. Наслаждавай си се на селските пръчки от Монтана, ха-ха\", казва Гани по адрес на Найденов.

9 Коментара

nina

преди 2 години

ужас, класическа курва.

Коментирай

Hahahahha

преди 2 години

Не знам как се надървят мъжете като и видят кривите цици,криви,на ключицата,много по горе откъдето трябва да са, супер криви са,изобщо да ти падне х*я като ги видиш,останалото е клечесто тяло извоювано с глад но с много целулит понеже джулка по природа си е дебеланка и преди илиян беше трътла,

Коментирай

Баба Цоцолана

преди 2 години

Какъв глад? Пие хапчета за разстройство по 3ти на ден! Освен това, като погледнеш старите й снимки, придобиваш представа за какъв изрод става въпрос... Махни изкуствената коса, миглите, лещите за очи, хемероидните устни, няколкото операции на носа, скули, челюсти, фасети, няколко операции за криви цици, преправяне на п**ка , свлечен г*з и отпуснати телеса... виждали сме я на живо на плажа, има и издут корем, като бременна в 5ти месец. Голям модел, голямо нещо, нямо що! Защо медиите пишат за този караконджул а не за някой лекар който лекува болни деца или човек с друга хуманитарна професия или за прекраните ни спортисти? Само в една пропаднала държава може да се пише на леки жени!

Коментирай

d

преди 2 години

божеее... Тя верно си живее в собствен свят! Че чак пък и "всички".. Такава е груба, ненодялана, непохватна.. Прилича на нещо, което ще го качиш в камиона на автостоп, ще го използваш за каквото ще го ползваш и ще се освободиш от него по живо по здраво на следващата най-близка спирка или бензиностанция. Има точно такъв кръчмарско-пошъл и евтинджоски вид от евтини бардаци, но не и на нещо, с което ще се покажеш пред хора. Че и плитка, ограничена и с претенции... Пази Боже! Животът ще я научи и ще я постави на място.

Коментирай

Ррр

преди 2 години

Жалко за детето...

Коментирай

TOP

преди 2 години

Това момче къде гледа като я взе тая!! за съпруга и майка??? Няма шанс нещо да се случи по по-цивилизования начин. Отвратително и гнусно за жена.

Коментирай

Сталин

преди 2 години

Да ви еба в проститутките шибани

Коментирай

Един БГ мъжкар

преди 2 години

ДЖУЛКА ТИ СИ МИ ПОТВЪРЖДЕНИЕТО ЗА ТОВА,ЧЕ БИВША КУРВА НЯМА,МИЛА,НЕ СЕ ПЪНИ !ОСТАВАШ СИ ДОЛНА КУРВА ДО ЖИВОТ.ОТ ВСИЧКО ТОВА ПЕЧЕЛИВШ И ТО С ДВЕ РЪЦЕ ИЗЛИЗА ИЛИЯН ,КОЙТО СЪС СИГУРНОСТ ВЕЧЕ Е РАЗБРАЛ ОТ КАКЪВ БОКЛУК СЕ Е ОТЪРВАЛ !

Коментирай

Мария

преди 2 години

Джулияна копае дъното, тая жена въобще не разсъждава . Милото дете, дано си остане при баща му и един ден да не чете какво е правило майка му.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.