Обвързани ли са участничките в Ергенът? (Скандални разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/obvarzani-li-sa-uchastnichkite-v-ergenat HotArena.net
Обвързани ли са участничките в Ергенът? (Скандални разкрития)

Голям скандал предизвика участието на няколко от кандидатките в Ергенът, видя HotArena.


За част от тях се твърди, че са обвързани. Едната е Дениз Хайрула, а другата - участничката в Мастършеф Виктория Капитонова. Още по-странното е, че и двете момичета отказват да коментират темата. Според клюката Хайрула има връзка с роден бизнесмен от Източна България. Те са заедно от близо година, а снимките на Ергенът приключиха в средата на ноември миналата година. А Хайрула ревна в шоуто, обяснявайки, че най-голямата й любов е Христо Сираков. \"Най-хубавата ми връзка. В него намерих всичко, което една жена търси в един мъж - любов, подкрепа, грижа. Не бях с него за пари\", заяви Дениз. И обясни, че връзката им приключва заради други жени.


Виктория пък нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е популярен бизнесмен от Благоевград. Капитонова отказва да коментира личния си живот в последно време. \"Това не е ваша работа\", отговаря тя на въпросите има ли мъж до себе си. 


Самият Ерген пък - Виктор, мечтаел да учи в Харвард. Той бил обещаващ гребец и се надявал да получи стипендия за елитния университет. Заради постоянните тренировки обаче получил тежка контузия и мечтата му за Харвард се изпарила, пише България днес. 

5 Коментара

......па

преди 2 години

Публична тайна е,че и двете са държанки.Освен това са злобнички и завистливи.

Коментирай

1

преди 2 години

Забравихте и Ева и тази Габриела, толкова и следите профилите и. На Ева винаги има някакво момче, дори на скоро бяха в Дубай. А тази Габриела на два пъти все с някакви дебели мъже е била

Коментирай

Хахаха...........

преди 2 години

Противни,разюздени златотърсачки,някои от тях и любителки на алкохола и то сериозно.Абсолютно падение е този формат.Да не говорим и за репутацията на самият Ерген.....хахаха.Щом се е съгласил на такова падение за каква репутация говорим.Абсолютно няма да гледам тази глупост.Загуба на време.

Коментирай

Стела

преди 2 години

Не ги защитавам, но в сравнение с това, което се излъчва в други държави, нашите риалита са гола - вода. Че е простотия, простотия е. Във Биг Брадър Бразилия, например, почти всеки участник прави секс, още първата седмица. До края на предаването сигурно всеки е бил със всеки. Да не говорим за Испания, където има едно риалити, всички си ходят чисто голички, сами можете да си представите - абослютен Содом и Гомор. Така че нашите участници са ангелчета. Голям праз че са необразовани. Те ако бяха, нямаше да са там.

Коментирай

?

преди 2 години

каква е репутацията му аз съм чувала че е гей но какво друго има за него за да знаем

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.