Очаквано: Глория изпъди зетя

https://hotarena.net/laifstail/ochakvano-gloriia-izpadi-zetia HotArena.net
Очаквано: Глория изпъди зетя

Симона Загорова празнува 25-тия си рожден ден на 2 октомври с мило домашно тържество, „заобиколена от любими хора”, както самата тя се похвали, визирайки майка си Глория, баба си Стефка, други роднини и приятели. Само че сред тях не се видя Даниел – бащата на дъщеря й Галина.

Той не бе седнал нито край масата, нито бе заел място на меката мебел, видя се от видеата, които Симона качи в социалните мрежи. Всъщност Даниел вече не може бъде видян на нито една снимка или клипче в профила на Симона, което затвърди всеобщото убеждение, че са разделени. За разлъка се заговори още преди няколко месеца, като според слуховете романтиката отстъпила място на битовизмите малко след като заживели под един покрив. След раждането на дъщеря си Галина през февруари, Симона и Даниел, които така и не сключиха брак, заеха втория етаж на къщата на Глория в покрайнините на София. Примата на фолка и майка й Стефка, пък се настанили на първия етаж. В началото всичко изглеждало прекрасно, даже изпълнителката на „Крепост” е споделяла в интервюта за спокойствието и радостта вкъщи. Уви, явно идилията не е продължила дълго.

Съмненията се засилиха през лятото, когато Симона споделяше снимки от морето с дъщеря си Галина, кръстена на известната си баба, както и със самата нея. Даниел не се видя на тези кадри. В началото на септември се появи контрааргумента – младите не били разделени, даже ходили в Кърджали, на гости на родините на Симона по бащина линия. На рождения ден на младата певица обаче стана ясно, че Даниел изобщо не е бил сред гостите на партито. Сред тях бяха гримьорът Мис Бони, който е близък приятел с майка й. Даже в разгара на купона Глория седна в скута му и от там слушаше музикалните изпълнения на дъщеря си. Във възторг бяха и други семейни приятели, присъствали на празника, баба Стефка, както и съученички на Симона, писа Уикенд.

„Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко, за което някога съм мечтала! На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любими хора- моето семейство и приятели! Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая?! Само нищо от това да не се променя!

Благодаря сърдечно на всички които ме поздравиха за рождения ми ден! Бъдете щастливи! Обичам ви!”, написа Симона към всяка снимка и клипче от събитието, заради което липсата на Даниел още повече изпъкна. Симона и мъжа й бяха заедно няколко месеца преди да станат родители. По-точно, говореше се, че любовта им избуяла през пролетта на миналата година. През лятото Симона вече била бременна. Както по-късно стана ясно, младите били шокирани от новината, тъй като не били планирали да станат родители толкова скоро. Втрещени били и родителите им. „Зачудих се дали всичко това наистина се случва, на мен ли се случва, трябва ли изобщо да се случи. Предполагам, че при всички, които не са очаквали подобни новини, реакцията е била такава”, сподели Симона през май. Тогава с Даниел, с когото били на почивка край морето, взели тест за бременност от аптеката, защото певицата не се чувствала добре, изпитвала неразположение. Таткото също бил втрещен. Отишли на плаж. „Седях на този шезлонг като препарирана около 40 минути и се чудех какво трябва да се направи в този случай, дали това е истина. Дани се притесни и влезе в морето да плува 40 минути с надеждата, че това, като излезе от водата, вече няма да е истина, но уви...”, сподели Симона с широка усмивка, но пък феновете й не приеха радушно тази част от разказа й. Певицата и приятелят й се убедили, че ще стават родители, след консултация с гинеколог в Бургас. След като излезли от кабинета, двамата помълчали, след което решили: „Щом се случва сега и щом се случва случайно, значи може би не е въобще случайно. Така е решил Бог и така е трябвало да стане”.

След раждането на Галина, семейството заживя в просторната къща на Глория. Въпреки слуховете, че не харесва зетя, примата на фолка разказваше с усмивка в интервюта за съвместния живот под един покрив и разбира се, заисияваше, щом станеше дума за внучка й. До колко е симпатизирала на зетя, не може да се знае. Засега остава мистерия каква е причината за разлъката на Симона и Даниел. Най-вероятно властния характер на примата на фолка не е понесъл на младия татко.

4 Коментара

Lollypop

преди 2 години

Голяма грешка е да се живее под един покрив с тъща или свекърва. Да помагат на младите е едно, но започнат ли да се месят.. семейният живот приключва.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Е то си беше връзка с предизвестен край.Отстрани ясно личеше.Само Симона не я виждаше защото беше влюбена.

Коментирай

hehe

преди 2 години

ами за да не се случва това, главата на семейството си хваща жената и детето и заживяват някъде самостоятелно. Обаче като си мухльо и през живота си не си изкарал и 2 лева за едно сокче, се нанасяш в къщата на свекървата и ѝ лягаш на парите, надявайки се да сподели богатството си с теб. Обаче свекървата е оцеляла в най-тежките години на чалгата, направила е зверски компромиси със себе си, за да натрупа пачките и последното нещо, което ще позволи, е някакъв лигльо да ѝ харчи парите ;)

Коментирай

ами,

преди 2 години

Глория не му е свекърва на лигльото, а тъща.Останалото е самата истина.Който тръгва да прави семейство и деца,да мисли и за отглеждането им,не да чака друг да се грижи за това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.