ОПА! Ернестина била гадже на Христо Сираков, зарязала Андрей Слабаков заради него

https://hotarena.net/lubopitno/opa-ernestina-bila-gadje-na-hristo-sirakov-zariazala-andrei-slabakov-zaradi-nego HotArena.net
ОПА! Ернестина била гадже на Христо Сираков, зарязала Андрей Слабаков заради него

Макар днес да го раздава жена за пример, Ернестина Шинова на младини съвсем не е била кротко агънце, разбра HotArena.

 

Съпругата на режисьора Андрей Слабаков е била сред най-оборотните мацки преди 10 ноември. Звучи невероятно, но в леглото й е гастролирал дори и небезивестният столичен бохем Христо Сираков.

 

Докато Ернестина е била студентка във ВИТИЗ, тя се е загаджила с популярния плейбой сред родните манекенки и плеймейтки. „Тогава Ицо беше на около 30 години, а Ерна се водеше една от най-големите красавици, с които всички мъже искаха да бъдат“, разказват нейни бивши състудентки. Двамата са имали няколкомесечна връзка, като преди да се залюби със Сираков, Ернестина била в отношения с настоящия си мъж Слабаков, описва „Всеки ден“.

 

Когато Ерна заряза Андрей, той не можа да го преживее. Дълго време тичаше по нея, опитвайки се да си я върне. Тя се хвана с Христо Сираков, който бе сред най-оборотните ергени в ония години. В крайна сметка Андрей успя пак да спечели сърцето й, но това стана, след като Сираков й се нарадва и я заряза“, спомнят си набори на Ернестина, с които тя е учила в театралната школа.

 

Бившите й състудентки твърдят също, че Шинова се хваща със Сираков не само по любов. Той я черпел по заведенията, подарявал й парфюми и правел други подобни жестове, с които да я впечатли. Ернестина нямала финансови възможности, баща й е хумористът писател Чавдар Шинов, който цял живот си е вадел прехраната като журналист в сатиричния печат.

 

Ицо винаги е разполагал с пари и заради това е бил с почти всяка жена, която пожелае. Малко момичета устояваха на чара му. А и преди 10 ноември той винаги имаше западни стоки, което си беше рядкост за простолюдието“, коментират запознати. През онези години, а и днес, бизнесменът се е радвал на ударната финансова подкрепа на баща си, който тогава бил търговски директор на авиокомпания „Балкан“ и представител на „Ер Франс“ за България. Оттам идват и средствата на Ицо Стоте манекенки, с които днес той финансира различните си бизнес начинания.

4 Коментара

mhm

преди 8 години

E, slu4vat se takiva ne6ta.

Коментирай

Боже, мой! Вие сте за съд!

преди 8 години

Майко мила, каква поръчкова статия!!! Първо, по това време за което говорите нямаше Плеймейт конкурси. Те са доста след идването на демокрацията, което ме навежда на мисълта, че и толкова ви е достоверна информацията относно връзка на Ернестина с Сираков. Но, това, че е имала връзка с него няма нищо лошо. Ернестина беше и си остава една от най-красивите и желани жени. И абсолютна глупост и доста гнусно намекване, че не била с него по любов. По онези времена любовта беше водещата сила. А, колкото до твърдението, че нямала финансови възможности с баща журналист , писател и хуморист по онова време е пълна глупост и абсурд.. Всеки знае, как се тачеха и колко печелеха тези хора тогава. Та, това е елита по онова време! И, Шинова винаги е била задоволена със всичко. Nе знам кой и с каква цел пише тези глупости, надявам се Андрей Слабаков да вземе сериозно отношение по въпроса и хората от чиито ръце е излязла тази статия-помия уронваща името на семейството му. Отидохте твърде далеч!

Коментирай

Великов

преди 8 години

Лъсна й задника като тиган на месечина. Ерна,ко прайм сега!?

Коментирай

педал

преди 8 години

Ерна си е, Ерна! Била и ще бъде! Ти му мисли, какво ще правиш с тези два леви патъци, нещастнико!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.