Орлин Павлов заживя на село

16 Ноември 2022, 14:06


Актьорът и певец Орлин Павлов, половинката му Диана и дъщеричката им Елизабет, избягаха от динамичния живот в столицата, пренасяйки се на село, писа „Галерия“.

 

От месеци насам звездното семейство прекарва времето си в село Гайтанево, част от община Елин Пелин. Там се намира фамилна къща на Павлов. За възстановяването на имота той си грижи с помощта на приятели.

 

Интересен факт е, че в обувките на майстор Орлин вече е на финалната права, разбира се, има още много опции за подобрение на къщата, която обаче е годна за живеене.

 

Освен заради сантимент, Павлов изпитва истинско удоволствие от работата си под открито небе, далеч от стреса и напрежението. Той прекарва доста от времето си в близкия град Елин Пелин. Там 43-годишният мъж често е забелязан в едно от най-популярните заведения за здравословно хранене.

 

За да направи добро впечатление и да  спечели нови приятели,  през лятото Павлов организирал кино на площада в селото. Специалната прожекция била на хитовия проект с негово участие „Завръщане“, а гости на събитието са били режисьорът на лентата Ники Илиев и колегата им Любо Ковачев.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени