Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова пребори рака

12 Юни 2023, 14:00


Преди две години девойката Маги била диагностицирана с карцином на щитовидната жлеза


Семейството на певицата Кичка Бодурова преминало през тежко изпитание, след като доведената й дъщеря Магдалена била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза. Звездата разказа за битката на 20-годишното момиче, което вече е напълно здраво. Тежката диагноза била поставена, когато Маги била на 18 години, пише България Днес.


„Пипнах я по гърлото и ми се стори подута. Започнаха изследвания, казаха най-лошото... Извадихме всичко и вече е добре. Тя е моят герой”, сподели певицата. В началото на май осиновената дъщеря на естрадната легенда навърши 20 години. Бодурова организира домашно парти в дома си в Лас Вегас за първия значим юбилей в живота на Маги.


Естрадната легенда придоби родителски права над дъщерята на брат си Михаил през есента на 2020 г. и веднага я прибра при себе си в Лас Вегас. Маги заживя в палата на Кичка и беше записана да учи в елитна гимназия която завърши с пълно отличие. Сега следвала математика в университета във Вегас. Русокосата девойка е израснала в Кипър, но говори прекрасен български. Тя е благодарна на осиновителката си, че я е научила да бъде силна жена, която не се предава и винаги постига целите си. Тази година родната дъщеря Кристи-Жаклин навършва 30. Маги и Кристи ще пристигнат в България за концерта на Кичка във Варна на 1 юли. Естрадната легенда ще препълни с публика и летния театър на родния си Бургас на 17 юли.

На 23 юни звездата ще участва в благотворителен концерт в подкрепа на плевенски деца. Събитието ще е в зала „Емил Димитров” на читалище „Съгласие 1869”. Благотворителният вход е с цена 30 лв. Организатор на събитието е Младежкото сдружение „Надежда“ с председател Тони Доров. „Нашата цел е да помогнем на децата без родители и с голямо удоволствие споделяме, че благодарение на щедрите дарители които предпочитат да запазят добротата за себе си, вече сме осигурили поръчка за 14 нови легла за децата от Центъра за временно настаняване от семеен тип на ул. „Бяло море” в Плевен. Това ще гарантира спокоен сън и комфорт на малките сърца, които имат нужда от нашата подкрепа”, информират от сдружението. 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени