От МВР потвърдиха: Синът на Софка е обявен за общодържавно издирване

29 Септември 2022, 11:05


Синът на Софи Маринова изчезна и никой не знае къде е! Лоренцо се покрива дори от близки приятели, след като името му бе замесено в Трафик на мигранти.

От няколко дни абсолютно никой не е виждал очите на наследника на ромската перла. Телефонът му е изключен, не е активен и в социалните медии.

Наследникът на Софка, който също е музикант не бил открит на постоянния си адрес в Етрополе преди дни, съобщиха от МВР.

Според слуховете той рядко се прибира в родния си град, прекарва повече време в София, но в последните дни никой от компанията му не чувал ни вест, ни кост от Лоренцо.

В същото време стана ясно, че синът на Софи Маринова е обявен за общодържавно издирване от районното управление в Етрополе. Това потвърди пред „България Днес“ говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева.

В края на миналата седмица 21-годишният арестант Иван С., който бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро изтипосва пред разследващите, че синът на Софи е замесен в схема прекарване на мигранти.

Пред разследващите, Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „Сузуки Витара“, който бил с пълен резервоар и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане до София.

Иван качил нелегалните, но не е бил предупреден, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните служители.

21-годишният общ работник в строителството от София обявил пред разследващите, че ще разкаже всичко, защото бил ядосан, че пратен като пушено месо – неподготвен и подведен.

МВР са предприели мерки незабавно да разпитат Лоренцо, но той не бил открит на постоянния си адрес. Софи Маринова и мъжа й Гринго не давали обяснения къде е 20-годишният младеж. Телефонът му също не отговарял.

Междувременно е изискана разпечатка, за да се установи дали и колко пъти Лоренцо е говорил с Иван С. Извършват се и друг тип процесуални действия, които засега разследващите искат да запазят в тайна. Целта е да се изясни дали са истина твърденията на арестанта Иван, или той иска да натопи сина на Софи Маринова.

По информация на Флагман.бг защитата на Иван С. е поверена на един от добрите бургаски адвокати – упълномощен, а не служебен, който ще го представлява в понеделник на мярката за неотклонение. Кой е платил хонорара му – остава загадка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
МВР да разпитат Софка и грингото и,няма начин да не знаят къде е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака
преди 2 месеца
-1
Долни мангали…. Само на сапун
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман от циганя
преди 2 месеца
0
Циганята тази смрад в затвора, кой го е еня за мангали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sssszz
преди 2 месеца
-1
Sapuniiii sapuniiiiii sapuniiiiii aushvic
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Уффф
преди 2 месеца
0
Аман от тая Софка и мангалите около нея, вкарайте ги в панделата и да се успокоят в маалата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2434536
преди 2 месеца
0
Лекенце, което чака всичко от мама...история с предвидим край.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени