От новогодишната баница: За Блатечки - парата, любов за Митьо Пищова (Снимки)

03 Януари 2023, 10:45


"Падна ми се парата от новогодишната баница!" Това разкри за "България Днес" чаровникът Асен Блатечки. Култовият актьор призна, че такъв късмет не е виждал от доста години. Блатечки е посрещнал Нова година в тесен семеен кръг и разчупването на питката с късметите е станало в присъствието само на най-близките му хора.

"Успях да си почина. Чакат ме много спектакли и енергията, с която се заредих, ще ми бъде от голяма полза", сподели още топактьорът.

Цели два късмета, при това пък какви!, е изтеглил от баницата навръх Нова година Димитър Маринов - Митьо Пищова. Парата от купона вкъщи той довери, че е отишла при него. А на празнуването с компания е изтеглил и втори късмет - "любов".

 

Димитър Маринов - Митьо Пищова

Димитър Маринов - Митьо Пищова

 

"Аз и сега съм богат и имам много богати приятели", похвали се пред вестника Пищова. Колоритният търновлия разказа, че е посрещнал 2023-а в обкръжението на едни от най-големите тузари на България. "Събрахме се в Арбанаси с един от най-богатите мъже у нас Ангел Георгиев и с още няколко много заможни приятели, с които се познаваме от 30 години. Всички дойдоха с последен модел мерцедеси", подчерта Пищова. "На мен не ми липсват любов и жени, доказал съм го на дело, не само на думи. Но сега, вярвам, ще има още повече хубавици около мен на възраст от 23 до 26 години", убеден е българският Распутин.

"Късметът ми през новата година се нарича "учение", довери пък за "България Днес" Васил Георгиев - Васко Кръпката. "Човек се учи, докато е жив, затова и аз ще се опитам да науча добре тази година уроците си за живота, съдбата, музиката, срещите", пожела си култовият блусар.

 

Васко Кръпката

Васко Кръпката

 

"Най-важен, разбира се, е урокът по човещина", уточни изпълнителят на "Кучето от крайния квартал". Според легендарния музикант той е много любознателен и не спира да усвоява все нови и нови умения.

"От миналата година съм вече капитан Георгиев, след като няколко пъти ме късаха на изпита. Но аз се чувствам много свързан с морето, амбицирах се и си взех изпита. От миналата година имам и шофьорска книжка категория "Е" и мога да карам тир", похвали се Кръпката.

"Иначе бях много лош ученик и всичко съм научил от улицата", не скри "бащата" на "Подуене блус бенд".

Невероятно изненадана от изтегленото късметче останала бившата депутатка от ИТН Мика Зайкова. "Падна ми се "възход в кариерата", сподели за "България Днес" доайенът на 47-ото НС. "На моята възраст тепърва да се издигам в кариерата ми се струва странно. Накъде повече? Но аз съм такъв човек, че няма да се откажа да се боря, докато ме държат акълът и краката", сигурна е Зайкова. Тя разказа още, че в навечерието на Нова година телефонът й прегрял от обаждания на нейни стари приятели. "Хайде, Мика, да правим партия на пенсионерите, ти да я оглавиш, да взимаме властта", подканвали я връстниците й.

 

Мика Зайкова

Мика Зайкова

 

"Абе, момчета и момичета, още сме с акъла си, но имаме ли физическите сили за такива неща?", попарила мераците им бившата експертка на КТ "Подкрепа".

"Какво по-голямо щастие от това да ти се падне "щастие" от новогодишната баница?", попита риторично композиторът Стефан Димитров. И той, и Богдана като всяка Нова година се събрали у дома на трапеза с най-близките си хора.

"Мисля си, че щастието не е в парите, в материалните придобивки... То е в малките неща. В някой малък жест, който може да ти стопли душата", смята мъжът на Богдана Карадочева.

 

Стефан Димитров

Стефан Димитров

 

Маестрото сподели, че ще бъде много щастлив да издаде през 2023-а диск с подбрани песни - негови и общи с Богдана.

"Това няма да е комерсиален продукт, няма да се продава. Песните в него ще са посветени на вечните теми. Посланията им ще бъдат смислени, а не повърхностни и злободневни", планира именитият композитор.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени