От старта на първия сезон до сега: 20 бебета проплакаха в „Столичани в повече“

876
04 Март 2019, 16:00


20 деца са се родили в екипа на култовия сериал „Столичани в повече“ от старта на първия сезон досега, издаде Любо Нейков, научи HotArena.

 

Руслан Мъйнов и приятелката му вече работят за бебе. „Това с децата е Божа работа. Децата по-скоро трябва да ги чакаме, не да ги планираме и това правим. Убеден съм, че това е нещо, което няма да ме подмине за щастие“, сподели пред „Шоу Блиц“ артистът.

 

Докато се подготвя за най-великото събитие в живота на един човек, Мъйнов не спира да снима и да пее. След снимките на 13-ия сезон на Столичаните, Руслан се е заел със записите на народни песни, останали му в наследство от неговата баба.

 

Аз съм бесарабски българин, който е роден и израснал в българско семейство и няма как да е по друг начин. Сега работя по едни народни песни на баба ми, която ги пееше, слушах ги като малък. Тя ги пееше по родова връзка от нейните баба и прабаба. Песни, които са донесени от България, предавани от поколение на поколение. Записвал съм я с диктофон преди време и сега възстановявам и оправям една песен, почти е готова вече. Искам хората да видят и да разберат, че бесарабските българи не са по-различни от ямболските или старозагорските българи, например“, разказва певецът и артист, цитира „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени