Отърва се: Есмер се радва на живота без Благо (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/otarva-se-esmer-se-radva-na-jivota-bez-blago HotArena.net
Отърва се: Есмер се радва на живота без Благо (СНИМКИ)

Есмер Омерова гребе от живота с пълни шепи и по нищо не дава да се разбере, че се вълнува от поредните любовни приключения на бившия си съпруг Благой Георгиев.

Благо отново попадна под светлините на прожекторите с лупинг в интимния си живот. Той се раздели с Русата Златка и според слуховете вече има нова дама на сърцето. За красивата рускиня Есмер това очевидно вече няма никакво значение. Тя споделя с последователите си в социалните мрежи предимно снимки, свързани с професионалната си любов, а именно танците. Последните й кадри са с нейния партньор в тангото Иля Скрипкин, когото тя нарича \"свой брат от друга майка\".

Есмер се увлича и от духовни практики, свързани с личностно израстване и развитие. Омерова рекламира такива курсове в своя профил в инстаграм. Тя даде да се разбере, че има нов мъж в нейния живот още през есента на 2018 г. Той се казва Макс Давидов и също е спортен тип. Треньор е по бокс и заедно с брат си притежава спортен клуб в центъра на Москва. Освен с няколко боксови ринга клубът разполага и с фитнес център. Самият Макс често слага ръкавиците, ако се съди от снимките му в социалните медии. Давидов видимо разполага със средства, тъй като семейството му е богато. Той често пътува из Европа. Сред любимите му дестинации е Франция и по-точно Ривиерата. Макс бе добре приет и от семейството на Омерова. Освен това се е сближил и със сина й от Благо - Елай.

\"Есмер

Есмер сияе до своя партньор в тангото Иля Скрипин

 

В момента не е ясно как Георгиев поддържа връзка с момчето в Русия, защото заради войната в Украйна пътуванията са ограничени. Бившият български национал и рускинята се разведоха в началото на 2018 година след кратък и бурен брак. Благо й остави апартамента им в Москва и бизнеса, който имаха заедно.

\"Омерова

Омерова и Макс в началото на своята връзка през 2018 г.

 

Благой има общо 4 деца - Йоана и Давид са плод на любовта му с Христина. След това дойде Елай от Есмер Омерова. Накрая и Златка Райкова се престраши. С надеждата, че ще бъдат голямо щастливо семейство завинаги блондинката му роди още един син, когото кръстиха Благой Георгиев-младши.  Дали бившият футболист ще спре дотук, предстои да се разбере.

10 Коментара

Не!

преди 1 година

Не! Няма да спре дотук! Благой ще сее циганета, докато му става оная работа! Той не ги гледа, нито ги издържа! Какво го интересува него колко деца има…???!!! Като циганите- докато могат- правят и раждат!!! Жените да се събудят!!!! Да престанат да му се връзват!!!! Да родиш и отгледаш дете не е като да го правиш!!! То е за цял живот и огромна отговорност! Благой това никога няма да го разбере! Той е ограничен човек!

Коментирай

1234

преди 1 година

Еее той гледа само лесната част- ебането и да си прави кефа, това му е най-сладко при правенето на деца.После докато са бебета горе -долу се прави че е големия баща и децата като тръгнат да растат и съответно растат и отговорностите той веднага изчезва.После ново "влюбване" нови трепети, ново ебане докато не стане поредното дете и така до безкрай.Какво да се напъва излишно, по-лесно е да си на Бали да си правиш снимки отколкото да водиш децата си на училище, да ги възпитаваш, да прекарваш време с тях.Не може тоя циганин да се занимава с тия неща на него му дай забавление.Есмер хубаво го изгони, ама така му спести да се грижи за още едно дете, отърва го от бремето да се занимава с детето си докато расте.Но по-добре да нямаш такъв " баща " около себе си, че дори само да му гледаш помиите дето прави пак попиваш малко или много тоя модел.

Коментирай

До 1234

преди 1 година

ТОЧНО И ЯСНО! Браво! Сценария е винаги еднакъв,, Но тука няма какво да губи при тази женитба. Не го е срам жена да го издържа, гол като пушка... Света е малък и се знае за неговото падение, а и той го демонстрира. Защо избяга от София началото на Март след като подписа с Полина месец на Бали и от Великден е в България и сега пуска снимки взе6 едно е още там. Вместо да е до децата си се прави на младеж. С боядисване на косата кадне се става. Смешник лъжлив без морал.

Коментирай

Благо

преди 1 година

мога да съм с която си поискам!

Коментирай

Благо

преди 1 година

мога да съм с която си поискам!

Коментирай

gj

преди 1 година

Лекарката от диспансера след 20 години......я марш бързо в стаята и спирай с фантазииТЕ.....ужас, срам ме е,че пиша такива неща, з/о Благо невротика има деца, които са толкова прекрасни и, красиви и добри и не заслужават някой ден да се натъкнат и на това. Такива мъже са просто....ИЗМЕТ

Коментирай

С

преди 1 година

Аз пък се чудя на това нещо “Благо” какво му харесват?! Бляк….

Коментирай

До Благо

преди 1 година

Можеш да си, с която си поискаш, некой друг път, Грозофил Дебел!!!! Живей си с тая мисъл, ама си бедняк и дъртофел!!! Свърши царството ти!!! Тикво тъпа!!!!

Коментирай

патка разпоретина

преди 1 година

златке, стига коментира

Коментирай

Gogo

преди 1 година

loser both.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.